terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 16 July 2011

Hari Yang Sangat Penat

assalamualaikum wahai reader sekalian..


sebenarnya malas nak update.. tapi tibe-tibe terajin pulak nak cter apa yang atq buat hari nie..

hari nie.. tugas atq ialah driver okie.. bangun pagi-pagi.. drive ke shah alam.. ke sekolah menengah alam megah 2.. seksyen 28.. hantar akak atq exam PTD... exam die kul 9 pagi.. sepatutnya kul 830 pagi dah kene ada.. tapi disebabkan tersesat jalan sebanyak 3 kali.. akak atq masuk lewat 23 min.. pergh!! terbaik... hahaha..

lepas je tunggu akak atq abis paper first die.. dalam kul 10 pagi camtue.. atq pi kolej matrikulasi selangor.. kat ceruk selangor nie... kat kuala langat sana.. memang hujung selangor la.. sejam 20 min perjalanan.. sebab bawak pelan.. tak tahu jalan.. pi sana pun sebab jumpa adik atq (yg letak tangan kat kepala tue) yang sorang tue.. lama dah janji ngan die nak datang jumpa die.. dah sebulan janji.. tapi tadi baru ada masa... 

plan nak patah balik ke klang.. nak pi ospital.. tengok ustaz atq yang sakit.. tapi pikir jauh sangat.. tak jadi la.. pi je pantai morib.. sebab die kata die tension.. nak release tension.. sampai je pantai morib.. air tengah surut.. arghh!! tak best.. tak dengar bunyi ombak.. nak je atq ke tengah pantai tue.. tapi adik atq pakai baju kurung.. so lepak tepi pantai jela..

lepas dah hantar die balik ke KMS.. atq patah balik ke shah alam.. pusing 2 kali gak la kat kawasan stadium cari stesen minyak shell.. tak jumpa pulak.. nie semua sebab amik baju Sahabat Blogger la.. ha! baju dah siap ye.. saba sikit.. start isnin atq pos ok..

lepas tue.. pi pulak extreme park.. tanya camne untuk minggu depan.. plan nak buat event SB kat sana... hehe.. pape pun.. tunggu RSVP ok..

dah settle 2 perkara pasal SB.. terus ke rumah makcik.. ibu suruh amik kereta... alhamdulillah dapat rest masa tue.. perut pun dah lapa.. sebab mam kepci je tengah ari tadi.. selongkar peti ais umah makcik.. cari makanan.. hehehe..

tepat kul 7 malam.. atq gerak balik kuala selangor.. sampai umah dalam kul 9 malam... kejang kaki nie dari pagi dok tekan clucth tue.. keras lak tue... tapi alhamdulillah.. semua selamat even banyak sipi-sipi macam dah nak exsident ari nie...

9 pengondam setia:

PinKy MoMMa said...

atiq naper ada sipi sipi nak xcident tu? aihh bahaya nye..
sis baca pun mmg penat xtvt atiq hari ni..ke sana sini..
dah malam ni rehat ye..

pssstt atiq sis geram sbb dah ada 2 ca ya nun aliff smakin nak take hover huhu..kalau geng kite tak pe..skit pn tak geram huhu..

C i k P i p i T e m b a m said...

Ya rabbi letih giler harini . haha . kita yg baca ni pon boleh tau letihnyee mcm mana . tidolah naa .

btw psal nama Zarra Imani tu , mmg ada mksud tp i lupa dahh . cuba search google .

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh meh jd driver ummi nak?10hari je atq,kereta auto..so tak sakit kaki..huhu.

atq jaga diri tau.rindu

AlongUsop said...

huu... along pulak kene keje doblas jam ptg ni.. sampai pagi sok... =.=

forever love said...

PinKy MoMMa: huhu.. biasa la.. bawak kete macam pelesit. kejar masa.. pastu org tue yg macam pe je.. sesuke hati je masuk lorong masa atq tengah laju..

takpe2.. skrg org melayu dah lead kan.??

forever love said...

PinKy MoMMa: huhu.. biasa la.. bawak kete macam pelesit. kejar masa.. pastu org tue yg macam pe je.. sesuke hati je masuk lorong masa atq tengah laju..

takpe2.. skrg org melayu dah lead kan.??

forever love said...

C i k P i p i T e m b a m: huhu.. memang letih masa tue.. ihihi..

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : wah.. ada tawaran keje pulak.. hehe.. tapi sure ibu tak bagi pi sana punya

forever love said...

AlongUsop: tue takpe.. dapat duit.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...