terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 4 July 2011

Terima Kasih Sahabat

assalamualaikum wahai reader sekalian..


hurm.. mood untuk menulis dan membaca blog terlalu kurang hari nie.. nie pun paksa diri untuk update.. sekadar untuk berterima kasih kepada kawan-kawan di alam maya.. terutama kepada blogger2 yang sentiasa berada di sisi atq.. even atq dalam keadaan susah dan senang...

terima kasih banyak-banyak.. atas nasihat.. atas dorongan dan memberi semangat kepada atq masa atq ada masalah... dan bila atq dalam keadaan yang gembira.. mereka juga dapat rasakan apa yang atq rasa... terima kasih ye...

terutama kepada jiran tetangga saya .. PIOUS PDOSH .. orang yang atq dah anggap sebagai kakak dalam alam maya nie.. QASEH DAHLIA ADELIA, MISS LIBRARIAN, DARI JARI-JARI HALUSKU, HIDUP ITU INDAH, JEMARI MONTEL, KAK SUNAH SAKURA dan ramai lagi.. tak lupa kat AMANI, INA LESUNG BATU..

tak larat la nak senarai kan semua.. korang semua sahabat atq.. maaf jika atq masih lagi jadi kawan bukannya sahabat


7 pengondam setia:

Sunah Sakura said...

mungkin bagi orang lain kawan dan sahabat itu berbeza... tapi bagi akak kawan, sahabat, teman, insya'Allah semuanya dapat tempat yang sama dalam hati akak... dan akan akak usaha untuk jaga semuanya sebaik-baiknya... that's why bila ada antara mereka yang terluka, akak turut merasakannya... bila ada antara mereka yang gembira, akak turut rasa bahagia...

sayang atiq selamanya... *tersyahdu pulak petang2 ni...T_T*

tyka said...

kawan biar beribu , cintah biar satu.. haaa bila nk dpat cinta ni

HazHand said...

alaaaa...asip xde pon..humm.. :'(

mynameismy said...

nama akak tade..
* merajuk!

;D

wAnIEy HuNNy said...

sahabat itu indah..:)

nur amalina athman said...

adik ada juga..t.kasih gak sebab sudi jadi akak adik..hehe..syg akak..

piouspdosh said...

Ukhuwah Fillah Abadan Abada..berkawanlah dari hati, insyaAllah pasti kekal di sanubari ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...