terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 20 July 2011

Gambar Ahli Kumpulan Gula-Gula ada Yang Bertudung

assalamualaikum wahai reader sekalian..


semalam atq ada buat entry pasal Gula-Gula ada yang Bertudung kan.. hari nie atq nak bagi sikit gambar die..

atq just print screen je.. ramai yang cakap mungkin ahli baru.. tapi atq pun tak tahu.. sebab atq tak pernah nak amik tahu..

atq bukan nak memalukan or apa.. tapi atq nak bagi kesedaran sikit.. tak semua benda boleh dibuat oleh perempuan bertudung taw.. paham tak maksudnya.??





hurm. ikut pendapat masing-masing la ye.. bagi atq.. tak patut die buat cmni.. even minat sampai giler pun kat k-pop.. tapi takyah la sampai nk join gula-gula nie...


yana nanako yang cakap ada dalam utube.. atq cari tadi.. ada-ada.. hehe.. thnx yana.. entry semalam entry rush.. sebab tue tak sempat nak ushar utube


19 pengondam setia:

~CiK TiNieY~ said...

emmm akak setuju ngan atiq...sepatutnya sebagai wanita muslimah,memang tak patut buat gitu...

Sunah Sakura said...

hurmmmm....

tyka said...

joget gedik sgt

Isteri Encek Bard said...

ALAHAI KESIANYA DIA...

Munna said...

hurrrrrrrrrrmmmmmmmmm =.=*

aslann said...

haihhh dh tau Gula2 tu kump seksi + gedik, yg bertudung ni pun nk join lagi...jap g mesti mendapat kutukan hebat...diorang ni nak raih publisiti murahan je ni...

cik pulau said...

etuju dgn atiq..tak patut.

wAnIEy HuNNy said...

nampaknye org kenal die dgn publisiti murah jek..~

forever love said...

~CiK TiNieY~ : tah la kak.. mungkin ahli lama or camne.. tak tahu la kan..

forever love said...

Sunah Sakura : hurm.. jugak..

forever love said...

tyka : tah .. org lain pun joget gak.. tapi takde la cmtue.. grrrr

forever love said...

Isteri Encek Bard: hahaha.. tue la pasal.. cian kan.. hihi

forever love said...

Munna: hurmmmmmmmmmm

forever love said...

aslann : tue la pasal.. tunggu jela camne nty

forever love said...

cik pulau : kan.. pape tah..

forever love said...

wAnIEy HuNNy: mungkin la kot.. tah la..

AlongUsop said...

kak sunah pon tatau nak kate ape dah..

aizamia3 said...

aaa.. eerrr... eeemmm...

dia ada iras Farah.. lawa tapi rasanya tak perlulah dia join group tu.. nampak janggal..

rasanya tak lama dia dengan group tu.. bukan kurang sesuai.. memang TAK sesuai.. lagu dorang pun.. aaa... eeerrr.. eeemmm... tak mencabar pun.. (tak tauler lagu lain sebab tak pernah amik tau)

Qaseh dalia adelia said...

dulu tudung dikaitkan dengan dakwah .. tapi skang tudung tanpa niat merosakkan nama 'tudung'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...