terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 12 July 2011

Blog Ini Adalah Spammer

assalamualaikum wahai reader sekalian..


hurm... malam tadi.. masa atq nak ping blog atq kat Fb.. tak boleh.. sebab ada orang report yang blog atq nie adalah spammer or flag... cuba kat acc Fb atq yang stu lagi pun sama... hurm..

yes! malam tadi memang atq mengamuk.. dan yang jadi mangsa.. blogger-blogger yang kat group bala tentera typo.. diowg pun join emo sekali dengan atq... maaf.. atq tak boleh layan typo korang malam tadi.. if atq sendiri pun ada typo masa tue.. memang terus takde mood..

atq msg kak qaseh dan sorang lagi kawan blogger atq.. mengadu kat diowg... cian kat diowg.. tak pasal-pasal kene dengar apa yang atq mengadu... thnx korang berdua.. 

TERIMA KASIH kepada sesiapa yang buat blog atq sebagai spammer.. terima kasih ye.. lain kali buat la lagi.. takpe.. atq tak kisah.. aiman lagi tak kisah.. atq melenting pun kejap je.. tak lama mana pun.. ada la dalam satu malam...

if sesiapa yang terasa dengan apa yang atq tulis sebelum nie.. maaf bebanyak.. atq sama jugak macam korang.. condem orang melalui blog.. marah orang melalui blog.. ucap sayang cinta melalui blog.. cari publisiti melalui blog.. sama je.. macam korang.. takde beza.. sebab nie adalah tempat atq luah perasaan.. ini blog aku bukan blog bapak ko!! ada paham.?? opsss terkasar bahasa pulak...

atq tak mintak pun korang baca blog nie.. sebab atq tak kisah pasal traffic.. tapi atq nak ucapkan terima kasih kepada pembaca blog nie.. even blog nie kadang-kadang hanya merapu je banyak.. terima kasih ye...

22 pengondam setia:

farra said...

cool tiq..weoll sentiasa ngan atiq..chaiyok!

Along Usop said...

chill sis.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

laa.. shian atiQ.. sabaQ na.. nadh tumpang sedih

aDisH.sHidA said...

sabar la atiq....retis mcm tu la kan...eh eh nape x kol akak..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

rilek beb..kite same2 kena..hehe~

PinKy MoMMa said...

sabar ye atiq..tak pe group lain ada lagi..biar la diaorg..

tuhan kan ada..sabar ye dik..

Queen F said...

sabar sis sabarr :) tu org tu tak lame lagi kena tulah tuu.. :P haih manusia, hidup tak dengki tak boleh ke? -.-"

Sunah Sakura said...

mungkin fb de poblem masa tu... sabar ye atiq.. doa orang2 yang teraniaya ni dimakbulkan Allah...

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

anggaplah tu cabaran..mgkn ada org dengki kot...biasalah tu.

Harap2 letak link ni taklah dianggap spammer ek..hehehe...jom baca;
Vagina Itu Unik!

forever love said...

farra : sentiasa cool.. malam semalam je macam hangin sikit

forever love said...

Along Usop: okie along :)

forever love said...

fRaMe+LenSeS : thnx nadh..

forever love said...

aDisH.sHidA: nak kene akk nie.. haipp.. mana ada retis la.. hurm.. lupe pulak.. hehe

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: biasa la.. kita kan geng

forever love said...

Queen F : tah la.. nak tuduh pun tak berani.. sebab tak tahu sape punya.. myb fb prob ke pe

forever love said...

Sunah Sakura: mungkin la kot.. alhamdulillah ok da... hehe

forever love said...

cleverspider55 a.k.a alam1cinta : yup.. nama pun menulis di tempat awam.. cmni la kan

forever love said...

PinKy MoMMa : huhu.. masa tue takleh ping langsung.. hehe..

Allah sentiasa ada.. sebab better diamkan diri... masa tue

piouspdosh said...

Salam awak..

Skang amcam? Dah ok? Hmm..takpe2, buat la satu lagi account fb..leh ping belog lagi. Tp takpe, jangan risau, tak ping kt SB pn, ramai je jenguk belog awa..hehe..

Dah2..cool! Bak kata kak sunah, kalo betol dianiaya, doa orang dianiaya dimakbulkan..Banyakkan bersabar dan keep blogging! ^_^

Qaseh dalia adelia said...

sabar budak kecik hihi alalala dah macamm muka tu jatuh hantaran seposen ..kikiki

forever love said...

piouspdosh : dah ok dah.. hurm.. malam tue jugak saya cool.. thnx awk...

forever love said...

Qaseh dalia adelia: alah akk nie.. marah kejap pun takleh ke.??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...