terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 26 July 2011

#1 Jom Kenal Saya

assalamualaikum wahai reader sekalian..


huaaaa... masih takde idea lagi nak update pasal pe.. huhu.. takpe-takpe.. atq try update k apa yang patut..  hurm.. tadi atq ternampak entry best kat blog hasrulhassan.. kenal perwatakan diri melalui cara penggunaan bantal.. huhu... atq malas nak taip semua.. tapi atq nak bagi taw cara atq guna bantal.. hahha..

atq kalau tido.. kene ada bantal peluk.. tak kisah bantal apa pun.. dan paling selesa mesti la bantal sendiri.. if takde bantal peluk.. it's ok.. boleh tido.. tapi susah la nak lene..

Memeluk Bantal

"Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yg tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan."

atq boleh dikatakan bukan orang seni.. tapi atq minat nak melukis, main alat musik, sastera tue kadang-kadang je.. kalau bab romantik tue.. atq tak sure.. kene tanya kawan-kawan atq la.. haha.. atq selalu mimpi benda-benda yang bakal terjadi.. tapi atq takde la sampai boleh meramal masa depan.. haha... yg tue prihatin tue. kene tanya kawan-kawan atq la ye..

korang pulak camne.??

10 pengondam setia:

EmanTheHalia said...

untung la jiwa seni haha eman pon peluk bantal gak tapi kenen tutup kaki! sejuk!

tyka said...

tyka plak smue ciri ciri ada.. mula mula tido banyak bantal . tepi peluk kat kaki. semua ada .. bila bangun bantal tak ada dah.. hahaha...

Pendamba Mawar said...

bantal peluk diutamakan..miahaha

yad'z said...

hehehe... sama lah... kene ade bantal peluk.. ngaaa~~~

Qaseh dalia adelia said...

sis kdg2 xsuka ..rimas ! kdg tido tanpa bantal hehe .. tak tahu lah jenis mende .. nanti nk g tilik haha .. sory tak rep msg ! rindu juga ~

forever love said...

EmanTheHalia : hihi... pakai selimut sampai tutup pale la..

forever love said...

tyka: haha.. agak rimas bila tido banyak bantal

forever love said...

Pendamba Mawar: kan3..

forever love said...

yad'z : kan.. baru rasa secure.. hihi

forever love said...

Qaseh dalia adelia : haha.. jimat kalo kawen dgn sis nie.. ihih.. takyah beli bantal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...