terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 24 July 2011

Sahabat Blogger Gathering Lagi ~ Selesai Sudah

assalamualaikum wahai reader sekalian...

alhamdulillah.. berjaya dan selesai pun event yang telah dirancang-rancang... event yang berlangsung di extreme park shah alam.. kali kedua SB mengadakan gath kat situ.. dan apa yang dirasai.. memang tak mengecewakan..

walaupun tadi tak seramai dari event yang sebelum nie.. tapi papepun.. gath tadi memang best... muka-muka baru yang turun... hehe... seronok. thnx korang... KFC tue kita yang punya kan.. hihi

senarai blogger yang join dan gambar atq akan update kemudian.. coz sekarang atq kat umah kakak atq.. dan tadi.. atq baru selesai kenduri syaaban di rumah sepupu.. esok atq nak shopping kat car boot sale lak.. kat stadium..

lepas nie kita cuba game lain pulak kat situ.. kita main paintball.. satu kepala rm40.. ada 100 pallets.. full set.. huhu... so.. sape nk join.. kumpul duit taw.. hehe..

ok la.. selamat malam semua.. jumpa esok.. insyaAllah.. assalamualaikum...

8 pengondam setia:

Muslimah Optimis said...

sorry la tadi atiq, kitorang tak sempat nak lepak lama.. hope so 1 day can join u guys.. :-)

tyka said...

paintball nk join

fRaMe+LenSeS said...

sowie boss tak dapat lama. T.T

forever love said...

Muslimah Optimis : takpe.. atleast dapat jumpa kejap pun cukup.. terima kasih datang ye

forever love said...

tyka : hehe.. jgn lupa balik sini masa tue

forever love said...

fRaMe+LenSeS : takpe.. thnx datang ye

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaah best nyer lepas nie paint ball tp takut nak main hahaha..

Faten Rosli said...

bestnya die g gath lg..
org da lame xactive blogging ni..
rasa mcm da pupus je nama sy..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...