terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 8 July 2011

Kenapa Ye.??

assalamualaikum wahai reader sekalian..


nie sekadar entry luahan perasaan.. 

nape erk.. bila seseorang  tue dah ada teman hidup.. die mesti lupakan kawan die.. kalau kawan tue tak mesej dulu.. takde nya die nak mesej..

hurm.. perkara nie terjadi kat atq.. mungkin atq banyak menyusahkan die.. mungkin.. kebanyakkan mesej atq hanya luahan rasa sakit yang ada pada diri atq nie.. mungkin die rimas..

sebelum nie banyak masa die luangkan dengan atq.. tapi sekarang.. hurm.. atq mungkin kawan masa die sorang-sorang je kot.. dah ada yang boleh teman die 24/7.. takpela.. atq paham..

kita jumpa lepas raya jela ye.. tue pun kalau atq dapat sambung belajar dekat-dekat sini.. kalau tak dapat.. jumpa masa cuti jela.. itu pun kalau die nak... hurmm

maaf if selama nie.. mesej atq hanya menyusahkan perasaan die je...

7 pengondam setia:

~..Lesung Batu..~ said...

takpela atiq,, be strong okeh..tamo sedih2 tau~

forever love said...

~..Lesung Batu..~ : tak sedih.. cuma terasa je..

PinKy MoMMa said...

sabar ye dik..atiq kan ramai kawan lagi..mungkin ada yg lain boleh jadi kawan yg setia ;)

forever love said...

PinKy MoMMa : thnx mama.. mungkin die rapat dgn atq.. sebab tue atq terasa..

aizamia3 said...

atiq.. dulu akak pun macam tu jugak.. jumpa bile perlu, dah tak macam dulu, mungkin sebab masing2 dah ada kehidupan sendiri..

sekarang dah tak kisah, biarlah dia.. mungkin dia lebih suka akak tiada bersama dia.. memang sedih kawan yang rapat dengan kita sejak sekolah macam meminggirkan kita tapi akak fikir +ve, memasing dah sibuk..

C i k P i p i T e m b a m said...

biarkan je . ramai ag kwn lain kan .

suhaili sarif said...

atiq,akak xtau benda ni nature or tak semua org alami benda ni sbb jadi kat akak jugak..xpe dik..
sebab benda ni kita da alami,insyaALLAH harapnya kita tak buat mcm 2 nanti once kita da kahwin kt kwn2 laen..hihi
mari hargai each other :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...