terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 12 July 2011

Review Filem : Flat 3A

assalamualaikum wahai reader sekalian..


sedar tak sedar.. entry ke 601 dah nie.. uhuhu.. meh atq nak review filem lagi.. filem yang bakal ditayangkan pada hari kamis nie.. 14 july 2011...

atq nie peminat cter horror.. so.. memang filem horror atq lebih suke tengok kat wayang... effact die boleh buat jantung nie berhenti berdegup sebentar.. haha.. satu lagi.. atq better tengok filem melayu kat wayang.. kata sayang malaysia kan.. nak beli barangan buatan malaysia memang jarang la.. so bagi sokongan dari segi lain pulak..

hurm.. dari trailer yang atq tengok.. hope cerita nie tak mengecewakan macam cter 7 perhentian.. pernah tengok tak.?/ alah cerita yang pernah keluar pawagam masa raya... haha..



jom ushar sinopsis filen Flat 3A nie

Mengisahkan tentang Fiqah, seorang pekerja kilang yang telah mengandungkan anak kekasihnya, Anas. Anas memaksa Fiqah untuk mengugurkan kandungannya tetapi Fiqah membantah. Fiqah dipukul dan di berikan ubat untuk menggugurkan kandungan. Kerana cintanya terhadap Anas, Fiqah menggugurkan juga kandungannya itu. Fiqah mula dihantui perasaan bersalah dan fobia. Ratna, kawan baik Fiqah mengajak Fiqah berpindah di sebuah flat murah bersamanya. Tanpa di ketahui Fiqah , rumah yang didudukinya itu adalah rumah seorang dukun bernama Kang Suman yang di percayai telah menculik dan membunuh Fatin, seorang kanak-kanak yang tinggal berhampiran flat tersebut. [READMORE]

nanti hari kamis atq dah tengok cter nie.. atq review dari pandangan atq pulak ye.. nantikan berapa bintang atq bagi ok

6 pengondam setia:

Niena Pengembara Ilahi said...

smlm n tadi tgk cite 321 cinta kt astro first :D best cite tu..
erm.. follow sni :D

forever love said...

Niena Pengembara Ilahi : huhu.. nak download hari tue.. tapi line tak ok. so kene tunggu dulu

Qaseh dalia adelia said...

tutup mata =.=

Along Usop said...

dah tengok dah trailer die.. siyes cambest!! .. heheheh.

forever love said...

Qaseh dalia adelia : haha.. akak nie... papetah... huhu

forever love said...

Along Usop : kan.. siyes macam best.. takleh lepas peluang nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...