terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 1 July 2011

Dilema Antara Indonesia atau Graduasi

assalamualaikum wahai reader sekalian..


tadi atq pi kuis.. nk settle kan urusan berkenaan dengan graduasi... kejap je.. tak sampai 2 min.. means.. atq ada dalam kawasan kuis tak sampai 10 min.. huhu.. perjalanan sampai 3 jam... hahaha...

pastu atq tanya la pekerja kat bahagian akademik dan peperiksaan.. bila grade untuk batch atq.. die kata 26 & 27 NOVEMBER 2011... mak aiii lambatnya...

lepas je atq keluar dari pejabat tue.. atq terus call akak atq.. tanya tarikh pergi indon bila.. die kata 27 NOVEMBER 2011, FLIGHT JAM 12 TENGAHARI, JAM 10 PAGI DAH KENE ADA KAT AIRPORT..

berderau darah dengar tarikh tue... sama tarikh pulak dengan grade... sudah.. camne nie.. nak attendent grade dan lepas selesai semuanya.. memang tak sempat.. sebab paling awal abis sesi pagi.. jam 12 tengahari... stress sangat pikir pasal tue.. 

nak cancel pergi indon.. tiket flight dah booking.. dah bayar.. hotel dah sewa.. takkan nak cancel cmtue je.. nanti kene bayar lagi sebab cancel tiket..

kalau tak pergi grade.. jadi 2 orang je dari course atq yang grade sama-sama nanti.. sampai akak atq cakap.. takyah pi grade tue.. sebab nanti masa degree ada lagi grade.. ahh!! sudah.. camne nie..

hurmm.. korang boleh bagi pendapat tak..?? sekarang nie.. apa yang atq boleh buat.. berdoa agar tarikh graduasi tue bertukar... amin.. 


3 pengondam setia:

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : ikut gerak hati, pikir mana yam terbaik...kalo x dapat jugak jalan penyelesaian, buat lah solat istiqarah mintak petunjukNya..insyaAllah..ai pun xde lah pandai mana pun nak bagi pandangan atau pendapat, bagi ai, pilih mana yam paling mustahak dan pentim sekali..SELAMAT BER GRADE DAN SELAMAT BERHOLIDAY ('',)

CIK FERRA AWW said...

I RASA BETTER U PILIH G GRADE KOT. SBB IT'S UR EFFORT BELAJAR. KALAU HOLIDAY TUH, U CAN GO FOR IT ANYTIME U WANT KAN?

nelly said...

pilih yang mana terBAIK !
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...