terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 13 July 2011

Keputusan Permohonan UPU/IPTA 2011 Lepasan STPM / Diploma

assalamualaikum wahai reader sekalian...


hurm.. ramai dah tahu yang keputusan permohonan ke IPTA/UPU pada :-

HARI : JUMAAT
TARIKH : 15 JULAI 2011

masa boleh start check kalau tak silap jam 12 malam.. kalau tak silap la.. huhu.. lusa la.. dekat da.. jantung pun makin berdegup kencang...

atq salah seorang calon yang memohon untuk sambung pengajian ke peringkat degree.. waaa~~ cuak nya hari jumaat nie.. hurm.. mintak Allah perkenankan permohonan dan hajat atq nie... 

setiap hari kakak atq cakap.. atq dapat punya.. insyaAllah.. atq hanya mengaminkan je percakapan die tue.. hope jadi kenyataan... dan atq tak lupa berdoa setiap kali abis solat.. atq taknak hampakan harapan ibu.. ibu nak tengok atq sambung belajar kat ipta.. dah taknak masuk kat swasta.. cukup la 3 tahun ibu terpaksa tambah duit sendiri untuk yuran pengajian atq even ada pinjaman...

atq apply 3 universiti.. satu kat UPM... 2 kat UITM.. satu kat UTM... harap adalah salah satu permohonan atq tersangkut.. amin ya rabbal alamin..

"ya Allah ya Tuhanku.. berikanlah aku kesempatan dan peluang untuk sambung pengajian ku di IPTA.."

5 pengondam setia:

ana AuNi said...

gud luck dear~
doa byk2 supaya dapat yg terbaek taw! and kos yg sangat sesuai dgn kita..
hee~ :)

tyka said...

good luck atiq. meh dapat uitm kt segamat lg. ahhaha ..
insyaAllah dpt pnye

afifufefo said...

amin atiq :)

doakan aku sekali taw.huhu

Nabila Huda said...

aminn..doakan saya sama tau..

Fairosza said...

huhhu cuak gak ni...saya apply utm,uthm,uia...kalau boleh tiga2 nak apply u kat johor je...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...