terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 28 July 2011

Bro Framestone Nak Bagi Hosting + Domain Percuma

assalamualaikum wahai reader sekalian..


dah lama atq perhatikan entry bro framestone yang nie.. tapi atq malas nak baca.. tiba-tiba hari nie.. terdetik pulak nak baca.. dan nak join sekali....

nak join.. klik gambar hensem die tue

atq dah lama kenal bro nie.. dari tahun lepas.. akhir tahun la... hehehe... best kawan dengan die.. borak dengan die... korang nak kenal lebih rapat lagi dengan die... add la fb die.. dan fan page die...

BRO FRAMESTONE (FACEBOOK)


Bro.. atq dah lama idamkan domain nie.. "atiqsalleh.com" .. atq plan nak tukar bulan 10 nanti.. tapi mana taw dapat tukar awal kan.. hehe....


11 pengondam setia:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

go-go atiq =)

yad'z said...

hope dapat.. aminnnn.. =)

ame elms ! said...

good luck ! :D

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hihihi.. thnx sis

forever love said...

yad'z : amon.. thnx yad'z

forever love said...

ame elms ! : thnx

Bro Framestone said...

kenapa kena bulan 10 ek...?? cer cite

Bro baru je update list peserta...

Cer tengok. if bro ade tersalah ape2... no kedudukan adalah no cabutan...

Cabutan akan di buat petang ini atau malam. Keputusan akan terus di update.

Bagi yang menang, cepat2 roger bro di facebook. Lewat 24jam. Bro akan cabut bagi pada orang lain pula

list boleh usha di http://www.broframestone.com/2011/07/senarai-mereka-yang-menanti-cabutan-bertuah-hosting-free-domain-bernilai-rm100/

shahjiehan said...

tahniah!

ame elms ! said...

tahniah !

forever love said...

shahjiehan: thnx ya

forever love said...

ame elms !: thnx ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...