terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 14 July 2011

Review Filem : Flat 3A ~ Dah Tengok Dah Tadi

assalamualaikum wahai reader sekalian..



akhirnya.. berjaya jugak tengok cter nie kat pawagam walaupun 10 min lambat.. nie semua gara-gara cerita kat tv3 kul 4 petang tadi.. habis cerita tue kul 5 petang... wayang kul 5 petang. huhu. rush-rush.. selamat wayang dengan rumah hanya 5 min je..

masuk-masuk je.. seperti biasa la.. sorang-sorang lagi pergi kali nie.. tempat duduk kira dan kanan pun kosong. yang ada hanya orang kat depan.. tue pun bape orang tah yang ada.. huhu..

tapi tengok wayang kali nie agak stress.. orang yang kat depan atq tue.. bising gler... taw la penakut.. dah tahu penakut.. takyah la tengok.. nie tak.. nak hilangkan neves.. gelak-gelak.. pastu terjerit-jerit.. grrr.. nak tengok cter pun tak senang la.. yang lagi sorang tue tak tahu la kan.. asyik kuar pi toilet je... argh!!! pape tah... hormat la orang lain kalau ye pun...

cter nie.. atq bagi 3 setengah bintang jela.. cter die lebih best dari rasuk.. lagi cuak dari karak.. huhu.. macam tak puas gak tengok cter nie.. macam kejap je klimaks die.. nama 3A tue sebenarnya adalah blok 4.. kan orang ada kata..yang nom 4 tue tak baik.. so ditukar ke 3A

hurm.. nak tahu best ke tak.. kene tengok sendiri la.. baru tahu kan debran die macam mana.. atq pun terkejut-terkejut dalam tue.. hehe..


7 pengondam setia:

MissF said...

braninya tgk cte hantu sorg2...
xsk tgk cte hantu melayu sbb sk jerit2. pdhal xseram pn, jerit je lbh. skt telinga.. baik lyn you saka, klaka pn klaka.. heheh

forever love said...

MissF : hehe.. dah hidup sorang-sorang.. cmtue ler.. hihi..

alaaa.. cter tue tak best la

athirah said...

huhuh.... nti trex nk g tgk la... hehhee

athirah said...

nama atiq kata ad pelakon tu sama ng trex? yg mana??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ummi tak berani nk tgk coter camni atq

forever love said...

athirah: hehe.. tengok la.. huhu.. alaa.. tak ingt la.. yg pakai tudung dalam cter tue

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): ummi jangan tengok.. kang terbersalin pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...