terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 10 July 2011

Group Geng Bala Tentera Typo

assalamualaikum wahai reader sekalian...


siyes.. hari nie atq bosan dengan group atq.. group sahabat blogger... sebab ada seorang blogger tue.. die masuk sekadar nak cter kat orang pasal orang lain...

memang die bersalah.. tapi tah la.. atq malas nak cakap lebih.. sebab atq bukan orang yang arif dalam blog nie.. yela.. blog cikai cmni.. follower ramai pun sebab ada group tue.. kalau tak.. takde la...

atq tak kisah pun pasal tue.. lantak la.. bukan hal atq yang memerlukan atq amk tahu... tapi yang ini hal atq...
Group Geng Bala Tentera Typo.. baru je ditubuhkan minggu lepas.. oleh Isteri Encek Bard... 

dalam group nie.. IEB adalah ratu segala typo.. dan semua members dalam tue.. dipanggil TYPON... tue along usop punya gelaran.. die pencetus gelaran tue...

siyes.. lepas ada group tue.. takde la banyak sangat typo berlaku.. sebabnya..masing-masing takut kene bahan kat situ... hanya orang yang berjiwa kental je boleh ada dalam tue.. sebab memang kene bahan abis la...

pantang nampak typo.. terus print screen.. post dalam tue. dan siap tag orang lagi.. kalau die members la... amacam.?? best kan.. takde la asyik nak bercerita pasal blog.. pasal traffic.. pasal followers.. pasal curi traffic.. berkenaan blog la.. bosan asyik cter benda sama...

nak join.?? TEKAN SINI K

12 pengondam setia:

fRaMe+LenSeS said...

hihii.. thx add nadh. hehe.. takut jugak nak typo ni..

yad'z said...

gigih lah haihh dok mencarik typon kat sini.. tak de pulak.. hahahaha

mynameismy said...

pasal isu tu eh.. hehe.. tu la kan.. mcm kes PB dulu plak adoii...

haha dah mcm cikgu tatabahasa plak kan cari typo..-.-'

gudnite atiq!!;D

Tengku Nizam said...

join atiq! haha, nak tulis typo kat sini .

*bolg atiq cmeol laa*

Qaseh dalia adelia said...

isy2 .. budak2 typo ni nak kena sekeh haha

forever love said...

fRaMe+LenSeS: hikhikhik.. jangan risau la.. takde pe.. hehe

forever love said...

yad'z : lor.. mencari ke.?? dah check byk kali da.. takde

forever love said...

mynameismy : masa nie la nak merasa jadi cikgu BM... hehehe

forever love said...

Tengku Nizam : typo main2 tak best

forever love said...

Qaseh dalia adelia: akak taknak join.??

Along Usop said...

heheh.. aong pon dah buat..

sape lagi admin?.. mintak diorang pon buat.. heheh..

sYafIk-wAy said...

DERMMM banyak kali kne , haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...