terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 1 February 2011

part 4: gathering sahabat blogger + behind the scene videoshoot

salam wahai reader sekalian

hehe..update lagi..jangan marah erk..ok2..nie part last..janji..

seperti yang readers tahu, sepanjang gathering SB berlangsung, kami ditemani oleh pihak 1tube.. crew-crew 1tube telah merakan semua aktiviti yang dijalankan sepanjang satu hari tue, dari pagi sampailah ke petang..

cadangan untuk videoshoot ini telah dikemukakan oleh abg ben ashaari dalam 2 minggu sebelum hari kejadian..pihak 1tube telah menjalankan videoshoot secara percuma..


memang kami berpuas hati dengan apa yang dilakukan oleh pihak 1tube..mereka rakam video, mereka edit, dan pihak SB hanya perlu meng'upload' sahaja dalam account SB di 1tube, atq dah cerita pasal 1tube siang tadi, terlepas juga, klik -link- sini


jom usha cara mereka bekerja


tokey gengblogger tengah bagi amanat

khusyuk abg nie buat keje

sesi interview

baju korporate 1tube

ddfabolous bercerita mengenai nuffang

arghh!! jeles dgn bro, lpe nak amik gambar dengan mia
meh baca part 1 -link- part 2 -link- part 3 -link- kalau tertinggal la...

28 pengondam setia:

DiriKu said...

gempak laa.. :)

►AdamXis◄ said...

As salam.wooaahh...sy begitu jelos tgk gathering nie...hu3

Entry terbaru ►Blogger : Bagaimana Gadis Terbilang Popular di GengBlogger

mR.sYaH said...

gempaq betul gathering aritu yerk..

ferra ferro said...

rugi nya x pegi !!! =')

nur aisya humaira said...

Assalam...

woww,siap buat video lagi..gempak laa gathering ni...rugi tk join..:)

Aaiihhh,Syok jugak ye jadi Penganggur!!

Chempaka said...

ye, saya juga jeles... lepas nie, kalau buat gathering, sile jgn malu ajak saya.....(^^,)V

terbaru dari chempaka: Lelaki Tunjuk Pandai? Ok With Me!

Un Phat Lee said...

gua nampak heliza.grrr

forever love said...

DiriKu: mmg gempak pun

forever love said...

►AdamXis◄ : huhu..sape suruh xjoin..hihihi

forever love said...

mR.sYaH : yup..mmg gempak

forever love said...

ferra ferro : npe xleh pergi?

forever love said...

nur aisya humaira : waalaikumsalam..yup siap ada videoshoot lg..mmg best

forever love said...

Chempaka: kami ajak semua..cuma perasan xperasan je event nie..so kalo nk lebih perasan..join la sahabat blogger kat facebook

forever love said...

Un Phat Lee : time ble?

LovEmoNEy said...

sedihnya tak g join.... kuikuikui

forever love said...

LovEmoNEy : hahaha..xdapat den nak nolong

misz FaTiN said...

mantoplah gathering ni,, siap ada videoshoot lagi.. ni yg jeles ni.. huhu

forever love said...

misz FaTiN: ala kak fatin..jgn la cmnie..rasa bersalah taw..akk ada lagi best..

misz FaTiN said...

ape yg best nye if akak ada.. akak rasa sama je.. org pun bkn kenal akak.. huhu

APi said...

sampai 4 part..
gilak ahh

forever love said...

misz FaTiN : atq kenal akk..hehe..akk rasa sama..atq rasa lain..hihi..la..mle2 mmg la xkenal..dah sehari kat situ..kenal la gak diowg

forever love said...

APi: hahha..detail x.? huhu..part last nie

misz FaTiN said...

ok..ok.. lain kali insyaallah akak pegi..hehe.. ^^

maldinifaridkamil said...

jelesnye xdpt g aritu!!!!

nazirulhazwan~ said...

time kasih 1tube.hahaha mane video den??derm

forever love said...

misz FaTiN : kalo akk ada mesti lagi best..hehe...

forever love said...

maldinifaridkamil : jangan jeles2 la..hehe

forever love said...

nazirulhazwan~ : haha..entry x update lagi la pasal video tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...