terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 14 February 2011

gathering lagi

assalamualaikum wahai readers sekalian

lama dah kan atq xjenguk blog atq nie..sekaligus semua readers dah penterjah atq xjenguk gak..hehe..saje je atq buat cmtue..bg korang rindu sikit dengan atq..hehe

ok.malas nk bebel panjang-panjang...ari sabtu ari tue..ada gahtering lagi la..tapi jauh sikit la..2 jam dari selangor..atq pergi ke.? tettt..cer teka la erk...

aktivitinya x banyak macam kat TS dulu..diowg just buat bowling dan makan-makan je..ice breaking pun simple je..x macam kat TS dulu..semua sosial network nk di cakapnya..hehe


event nie start dalam kul 1230 tgari..dah kumpul2 semua..dalam kul 1 lebih..start main bowling..satu game je..pastu dalam kul 2 lebih..pi makan kat restoren pe tah..x ingat la pulak..


nak tahu ramai ke x.? ushar la gambar kat bawah nie erk..


nie semua ada..opss..ada yg xde..photographer xde
sahabat blogger yang join..
masa makan tue lah kami bersuai kenal dengan lebih dekat lagi..hehe..ada sorang tue muka die macam ex saya la..opsss..tettt

16 pengondam setia:

afiff edogawa said...

best dpt jumpa atq dn bloggers yg lain... ^_^

misz FaTiN said...

Sape yg rupa ex kamu tue..tett.. ;p

forever love said...

afiff edogawa: sonok juga jumpe kamu..hehe..comei je

forever love said...

misz FaTiN : xtaw nama die sape la kak...cmni ni erk.?

Ujang9897 said...

aku kunjung jer blog kau..

ex kau ek...tah2 betul2 ex...


ex aku yg heliza tu dtg tak

: JannahSuhaimi : said...

bestnya tiq..nnati nak pegi boleh bawak jannah la..hehehe

emieysandra said...

mmg gempak kn gath nie, dpt jumpe rmai blogger..

;)

forever love said...

Ujang9897: haha..xde2..bukan die..org lain..nama die lain..

heliza xdatang la..die bz..semalam die cakap

forever love said...

: JannahSuhaimi : : nie pun on da spot pi..hehe

forever love said...

emieysandra : boleh tahan la..hehe

mesmerising_wan said...

ad jupe ke ari tu? hehe

forever love said...

mesmerising_wan: xjumpe pun..kamu balik awal..

mesmerising_wan said...

hehe,, lenkali lah.,.

forever love said...

mesmerising_wan : hehe..ok..tp tah ble2 tah..hehe :)

Nurul chumel said...

nice to know u even tak sempat brtegur sapa..maybe next time.. :)

forever love said...

Nurul chumel: hehe..xpe2..it's ok..atq pun malu gak time tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...