terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 31 January 2011

part 2: gathering sahabat blogger & ice breaking

salam wahai readers sekalian

petang tadi atq dah update pasal broga & gathering tunggu-menunggu..malam nie atq nak update part 2, sesi ice breaking & perbincangan isu-isu semasa...

alhamdulillah, sesi ice breaking berjalan dengan lancar selepas masing-masing merehatkan diri, memenuhkan perut yang sedia kosong dan xlupa bertemu dengan Illahi..amal espraza memulakan sesi ice breaking dan di akhiri dengan sape tah..xperasan pulak..haha

time nie baru kenal CEO blog masing-masing, macam zack entry, sandiwara seorang insan, andy howt dan ramai lagi..tp masing-masing terpaksa memendekkan sesi perkenalan disebabkan kekangan masa..

senarai blogger & bloggist yang hadir klik sini

tokey gengblogger.com

khusyuk mendengar

mencuba dengar dengan teliti
bro framestone sebagai pengacara majlis
 dalam sesi ice breaking juga diselitkan dengan cabutan bertuah..hadiah disponser oleh alia, wanita yang bertakhta di hati amal espraza dan tiket wayang bermusim, green hornet disponser oleh abg ady yang bekerja di media prima...my buddy dapat tiket tue..yeay..nty pi tengok dengan die..haha..tahniah nana..anda memang bertuah..2 hari berturut-turut anda dapat nombor bertuah...

die dapat tiket green hornet, kak heliza yang sampaikan hadiah..
dah selesai semua blogger & bloggist yang hadir memperkenalkan diri, sesi perbincangan isu-isu semasa pulak..

dd fabolous

x ketinggalan..heliza helmi memberi ucapan





dan sesi ice breaking, perbincangan isu semasa & cabutan bertuah diakhiri dengan amal espraza aka the garang menyampaikan saguhati kepada cik heliza helmi kita..bertuah ko erk amal..sampai cmnie bro bagi kat ko..haha


heliza dapat patrick dari SB, sponser by ady media prima



 ada lagi..x habis lagi nie..tunggu part 3..terlepas part 1, klik sini

20 pengondam setia:

Syafiq Rosli said...

wah..suke gathering ni..

Azrul Hisham said...

yg gambar 1st tu namanye Kong...admin web Gengblogger.com :)

forever love said...

Syafiq Rosli: taw xpe..xsabar nak tunggu gathering ke dua..

forever love said...

Azrul Hisham: masa tue xcam die..hehe...ok2..thnx ya

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

jeles.. hehe

forever love said...

LinE PuTih LiNe HiTaM: hehe..jgn la begitu..

ainakhani said...

banyak gila part-part (:

forever love said...

ainakhani: setiap slot satu part..hehe..xdela..dalam 2 part je tinggal..

Ujang9897 said...

oh ija...pergh....masih rindu padanya..hahaha

forever love said...

Ujang9897: udah2 la tue ujang

ofcuz said...

ghahahah.. ni plg best,tgk haliza 24jam je..hahah
anyway,kbaikan SB,sudah sy listkan..huhuh

Ujang9897 said...

demmm..mane boleh sudah..aku jer tak update gmbo dgn heliza nie.., tgk carik kabel hp

forever love said...

ofcuz: dah baca dah hasif..hehe..pergh..heliza je ke..haha

forever love said...

Ujang9897 : tu pentingnya ada memori card reader..pape jadi kat kabel.ada lagi platform yg boleh copy data

CouLeur de Chiqu3 said...

bestnyeeee !

nazirulhazwan~ said...

ujang datang sini tgk dd fabolous tu jer, hahaha

gmbr den tade yer tiq, isk=(

forever love said...

CouLeur de Chiqu3: memang best pun..nty kan part seterusnya..lagi best

forever love said...

nazirulhazwan~: hahaha..ujang yg tgk ke nazirul yg tgk? tett...

ada la..dalam album..kat blog xleh letak byk2 gmbr..nty hang..haha

misz FaTiN said...

macam mane heliza boleh ada ni?.. aishhh...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

T.T sedih sbb ta dpt pegi !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...