terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 17 February 2011

part 1: mini gathering di shah alam

assalamualaikum wahai semua readers sekalian

huh! nyampah..baru sempat nak update cter pasal mini gathering hari selasa hari tue..semalam bos suruh cuti. so memang xdapat nak online la..tension sebentar..even cter nie dah lapok sikit..pedulik apa saya..atq nak update gak..yela..xkan penganjur xupdate kan pasal nie..

ok..atq mula dulu dengan part 1 sebab ada 2 cter masa event tue berlangsung..part 1 nie atq just nak cerita pasal kayak & ice breaking je ok..

event nie start jam 11 pagi camtu..tapi ada je dah sampai dulu..akmal hilmi, muhdNuur Taufiq & cik Akin dah sampai dulu dah..atq banyak tempat nak singgah masa tue..so lambat sikit, then amik nana & naim kat KTM seksyen 19..

dalam jam 12 camtue..ada beberapa orang pi main kayak..dan yang xmain tue..just tunggu & bergurau senda sesama sendiri di restoran berdekatan

dah selesai berkayak..baru start ice breaking, dan nie ice breaking yang paling best, sebab duduk kat tepi tasik, dibawah pohonn yang rimbun, so nak gelak sampai pecah anak tekak pun xpe..hehe

kredit gambar to: kak faten rosli

atiq salleh tergolek dalam kanu sendiri akibat langgar batu..haha..kredit gambar to kak faten rosli gak

antara yang terawal sampai..lepas sesi ice breaking

kyerull dari blogger bertukar kepada magician
malas nak letak gambar banyak-banyak..kalo nak tengok gambar yang lain klik sini k <link>


nak tahu sape yang hadir klik sini lak <link>

4 pengondam setia:

mohd zhafri said...

best nye korang3 ye....jeles plak rase~
Benarkan ku Berbicara

k_Own said...

gua pun jeles gak. hehehe

forever love said...

mohd zhafri : npe xjoin...kan dah jeles

forever love said...

k_Own : tp part 2 xjeles kn.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...