terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 23 February 2011

[Bro Framestone bertanya] Sejauh mana persahabatan dibina oleh seorang blogger

assalamualaikum wahai readers sekalian

baru lepas review blog Bro Framestone nie.. nak terjah segmen dia pulak.. malam tadi Taufiq Helios ada cakap.. tapi atq x larat nak stay up dah..penat..



bro mintak pandangan atq la pasal persahabatan dengan blogger nie

ok..atq bagi :-

  • terasa ingin selalu berjumpa sebab xpuas berborak, yelakan..baru jumpe.. baru kenal.. so banyak benda nak diceritakan
  • boleh menjadi tempat luah perasaan, tempat mengadu nasib dan tempat mengutuk sama-sama (tapi nie x bagus utk akhirat ok)
  • dapat tahu perkara yang kita tak tahu
  • nama lah tahu kan.. tempat bertemu jodoh pulak
  • dapat ramai kawan dari seluruh negara, so boleh tompang rumah diowang if datang sana..haha *ok..nie atq pernah buat..thnx ya kak faten rosli bagi tompang umah ari tue
  • boleh belajar lebih mendalam lagi pasal designer, programming dan seumpama dengannya
  • boleh main sandel mendel dalam dunia blogging nie, so kawan sekolah x tahu sangat.haha

nasihat atq kat kyerull La Fresco

  • jaga diri baik-baik
  • jangan terlalu aktif k
  • jangan banyak jalan
  • semoga selamat operation tue
  • simpan kartun yang afiq razak tue buat
  • jangan nakal
  • kami kat sini sentiasa mendoakan kesejahteraan kamu
  • abang chill..sentiasa chill okie.

ok..dah siap da..yess..bro tunggu atq join segmen nie

20 pengondam setia:

Ujang9897 said...

patut la dpt jodoh dgn TH.hahahaha

mera zati M.z said...

hahaha sokong.. Kyerull tuh degil sgt ! :P

misz FaTiN said...

hope kyerull cpt sembuh..

p/s: smlm g lwt kyerull xajak pun -_-

forever love said...

Ujang9897 : ujang..kamu jgn buat onar ok..

apezs shah said...

hope kyerull cepat sembuh..

forever love said...

mera zati M.z : taw xpe..mmg degil sgt

forever love said...

misz FaTiN: jangan la cmnie kak...atq ingt SR ajk akk skli..

forever love said...

apezs shah : i hope so..

nadira shahid said...

cth terbaik persahabatan blogger = bile kyerull msuk hospital ;) hope he'll fine *even tak peanh borak dengan si kyerull ni* ;p

forever love said...

nadira shahid :thnx..semoga die cepat sembuh..sunyi gakla sb nie bila die xde..

Qutiq Ishanee said...

huhuhu takziah juga kpd keyrul tu :( uhukx

forever love said...

Qutiq Ishanee: doakan die cepat sembuh...

ijam ismail said...

smoge pat smbuh...

forever love said...

ijam ismail : ramai2 doakan kyerull nie

Sunah Mohammad said...

ermmmmmmmmmm...........
























saya setuju dengan ujang...:p

larikkkkkkkk ke sini jom! Minggu Persahabatan Ke? :)

forever love said...

Sunah Mohammad : haha...choyy..atq terkene lagi..xpe2..it's ok..atq chill je..

taufiq helios said...

muahaha...atiq mention my name ea...thanks :)

forever love said...

taufiq helios: of cuz la..kn u yg bgtaw i malam semalam..hihi

Nour Akmal said...

singgah n follow blog yg famous ni..=)
thanks komen blog sy..=)

salam kenal..

forever love said...

Nour Akmal: haish kamu nie..mana ada femes..biasa jela..aku manusia biasa

ur welkam sayang....salam kenal juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...