terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 26 February 2011

memang x salah pendapat tue

assalamualaikum wahai readers semua

nie sekadar pandangan atq okie..xde kene-mengena dengan sape-sape pun..sape yang terasa tue..maaf la ye..kalau xsuke..atq dah bagi button 'x' kat hujung tue..dipersilakan..

atq bukan xsuka bagi pandangan semua tue..atq suka je..yela kan..pendapat orang..so lain la caranya..lain la bendanya...lain penyampaiannya

tapi yang atq xsuka..cara penyampaiannya tue..maksudnya..cara penulisan tue..kalau ye pun nak bagi pandangan..cuba dengan cara yang baik..dengan cara yang berhemah..dengan menggunakan perkataan yang sedap dibaca..ingat..blog kita nie..semua orang baca..around da world baca...xde sape terkecuali if kawasan die xde connection internet..tue je..bahasa kan menerangkan peribadi seseorang tue...kalo dari segi bahasa dah buruk..so orang akan pikir buruk dalaman juga...samalah dengan buku..kalau kulit depan dia lawa..orang akan tertarik..akan baca...so..kalo nak tegur orang or bagi pandangan..cuba dengan bahasa yang baik..jangan sampai ada yang terluka..ada yang terasa...

yang pasal lain-lain tue..biarlah..ramai lagi blogger kat luar yang diskuss pasal nie..atq malas dah nak cakap pape..atq bukan jenis xdengar nasihat atau apa..atq jenis dengar nasihat..even mula-mula atq melenting..tapi lama-lama atq amik nasihat tue..atq bukan hati keras..bukan hati kering yang dah x boleh dinasihat...tapi cuma lambat je nak mempositivekan nasihat tue..tue je...

blog masing-masing..sendiri punya cerita..biarkan je apa yang diowg nak tulis..blog diowg..wtpe kita nak tolong jaga..kalau dia x update blog kang...payah pula..masuk blog die..cter lama..xde update baru..mungkin die cerita pasal apa yang dia rasa, yang dia alami tue sebagai idea die..go on..jangan blame die..mungkin cara die camtu..kalo xsuke klik je 'x' atas tue..xsalahkan..xde sape yang halang untuk klik 'x' atas tue..

kepada yang terasa tue..atq mintak maaf ye..atas salah silap atq..xde manusia yang sempurna dalam dunia nie melainkan Allah SWT...yang baik kita amik sebagai tauladan..yang buruk dijadikan sempadan...yang baik datang dari Allah SWT..dan yang buruk tue tentunya datang dari diri atq sendiri...maaf dipinta sekali lagi...





4 pengondam setia:

fareez tajudin said...

likelikelike...

forever love said...

fareez tajudin: thnx ya...

Farhana Sahri said...

kita serupa...serupa kah??hik hik hik

forever love said...

Farhana Sahri : hahaha..kita serupa..iaitu manusia yang x sempurna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...