terhebat dari ...piouSpdosH..

Sunday, 27 February 2011

traffic melambung sebab mereka

assalamualaikum wahai readers sekalian

lama dah terpikir nak buat entry nie...tapi asyik lupa je..hihi...

kebanyakkannya tarffic atq datang dari mereka semua nie..memang mempengaruhi abis la...x sangka sampai camtu sekali...terharu...

jom terjah mereka yang buat traffic atq melambung

Faten Rosli
lama gak blog kak faten nie menjadikan traffic atq melambung..pernah sekali ada kat bahagian atas referrel kat nuffnang..bukan je dari backlink die..tapi dari shoutmix dia juga..thnx kak

nisa kay
atq dapat hit dari nisa masa dia backlink nama atq untuk list blogger yang join masa event kat shah alam..thnx nisa...

Bantal Bucuk
nie atq dapat hit daripada shoutmix die je..hehe...thnx ya bantak bucuk

ben ashaari
time join segmen dia..memang hit banyak..tapi sekarang dah kurang join da..hehe..bagi blogger baru pulak yang join...thnx abg ben

Dapur Tanpa Sempadan

mat gebu pernah review blog atq masa dulu..tarikh..x ingat..sebab atq masak ikut resepi dia..haha..memang hit naik time tue..thnx mat gebu -DTS-

buat masa nie..5 blog niela yang pernah bagi hits yang banyak kat atq..ada gak blog lain..tapi x dapat dikenalpasti..sebab nuffnang x bgtaw la pulak..hehe...selain tue dari pokcik google dan profile blogspot atq sendiri ya..


sumber: nuffnang saya sendiri, di referral..

8 pengondam setia:

Mat Gebu said...

Terima kasih..hmm pakcik mat tak de link kan blog atiq eks?...erkk, sat yeaa pi letak link kat DTS.

forever love said...

hehehe..xpe2..xkisah pun..nway..thnx ya pokcik mat...sebab naikkan hits atq sampai sekarang

BEN ASHAARI said...

terima kasih pada atiq juga..

forever love said...

BEN ASHAAR: abg ben juga merupakan orang kuat pemberi hits kat atq...terima kasih sekali lagi

misz FaTiN said...

tengs gak atiq..byk traffic dr atiq gak.. ^_^

forever love said...

misz FaTiN: sama-sama kak..

Myra Amira said...

ouhhh thanks a lot atq :D
hehehehe
ade gak mention nisa tewwww :P

forever love said...

Myra Amira: hehe..tp kn..cop..myra amira nie nisa ke.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...