terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 17 February 2011

part 2: mini gathering di shah alam

assalamualaikum wahai readers sekalian

baru je update pasal part 1 tadi kan..malas nak tunggu dah untuk part 2 nie.hehe..so layan jela erk..

part 2 nie, atq nak cerita pasal kami makan di kfc extreme park, wall climbing dan flying fox kat xtreme park tue..memang happy sangat-sangat..

ramai yang teruja nak wall climbing & flying fox..dan mungkin kebanyakkannya first time, samalah dengan atq, atq pun first time wall climbing, flying fox xdela..tapi 3 tahun lepas gak la tinggalkan..

atq main 2 2 sekali..flying fox & wall climbing..pergh..masa nak flying fox tue..xdela cuak sangat..tapi masa nak naik kat atas tue..tangga die buat jantungku tercicir kat bawah..terpaksa naik tangga macam nak turun kat longkang yang bawah tanah tue..korang taw x tangga mana yang atq maksudkan tue.? alah yang kecuraman die 90 darjah tue..xtaw gak..cari sendiri la erk..

kami diberi peluang untuk panjat 2 jenis dinding..satu yang senang..satu  lagi yang susah..yang senang tue atq atq dapat tawan..tapi yang susah tue..separuh je tawan..sebabnya tangan dah sakit..betis dah kejang time tue..so..xdapat la..hehe


tapi tahniahla erk sape yang berjaya tawan kedua-duanya..memang hebat la korunkk..



makan di KFC sape punya kamera erk.? xingatlah..hehe
before jadi musang terbang..bak kata ery fariesha

suasana wall climbing
kecederaan yang atiq salleh dapat
photogedixx ramai2..selamat xruntuh wall belakang tue..hahaha

close up muka yang hadir, kredit gambar tue aizuddin
ok..tamat sudah cerita pasal mini gathering di shah alam..tapi semua persoalkan..mini ke..sampai 50 orang yang hadir..


sebenarnya atq target dalam 20 orang je yang hadir, tup-tup sampai 50 orang yang hadir..sebenarnya lebih, tapi ada yang xtulis attendent..so ada nama kat atq 50 orang je...memang xsangka sambutan begitu menggalakkan..kalau xsilap..atq pernah cakap kat kak faten rosli, event kat shah alam nie..atq nak buat macam kat event kat TS 30 january ari tue..atq nak bagi die rasa macam mana perasaan bila dah berkumpul dengan members Sahabat Blogger nie..hehe...


terima kasih daun keladi kat semua yang bagi kerjasama kat atq..even atq sorang-sorang yang uruskan event nie..tapi disebabkan korunkk..event nie sangat bermakna..sayang sangat kat korunkk-korunkk nie..


next event : paint ball, go kart, bbq, or xde..tengok dulu camne k..akan dipikirkan kemudian..ehehe..


pssttt: nak baca part 1 & siapa yang hadir x.? klik ini <link> dan ini <link>

24 pengondam setia:

ecah said...

hahhahaa, tahu xpe..ramai gile..

tia said...

bestttt! go kart cam besttt jugak! ;)

forever love said...

ecah: tue la pasal..mmg terkejut la ramai cmni..hehe

forever love said...

tia : tengok harge ny dulu cmne k..kalo xmahal sgt...on je la..hihi

A'IM said...

penuh aktiviti..good job

forever love said...

A'IM : thnx..memang kene pandai penuhkan dengan aktiviti..sebab nty kalo x..takot diowg bosan..

Ery Farieha said...

ery farieha la atiq
bukan fariesha

hokhok..
excited betul nak jd musang terbang tu

Bro Framestone said...

bro & kak atie
joegrimjow

lagi sape ek.. yup kami x tulis dalam buku tue

forever love said...

Ery Farieha: haha..bru perasan salah..xpela erk..at least url blog betul kn..hehe..

xdela..nty atq betul kn erk..hihi

forever love said...

Bro Framestone : pliz pm kat inbox FB saya erk..hehe..

SyedGraphiX said...

waaaa..jeles la plakk XD

forever love said...

SyedGraphiX : hehe..tuela..sape suruh xdatang...nak jeles pun xguna dah..hehe

jaa64 said...

atiq next event jmput la kiter..hhuhuhu,sbnrnya yg hari tu xtaw pun ade..dh dok kt shah alam ni,dkt sgt..hohooho~

forever love said...

jaa64 : atq dah jemput semua la..alert xalert je...papehal kat SB semua ny

misz FaTiN said...

owh..terharunya.. hehe.. ^_^

forever love said...

misz FaTiN : nages x.? jgn nages taw..jauh nie

bantalbucuk said...

tak ada ke gamba yang orang tengah buat flying fox tu..?? macam best je..hehe..tak pernah main..rugi tak dapat join aritu..huhu

forever love said...

bantalbucuk: hehe..cube tgk kat album atq..ada dalam tue..kalo xsilap la..

npe xjoin ari tue.?

... said...

as salam..

wah! sangat masyuk happeningzz~
suka~~

:)

er..ni bukan mini dah kalau samapai 50.haha~
kalau 10-20 baru aaa mini~.
huhu

:p

forever love said...

... : yela..kan saya target dalam 20 org je...tp tbe2 ramai lak yg datang masa tue...

kakchik@ella said...

wah .. best .. best. len kali kalo de gathering nk join boleh?? hihi ..

forever love said...

kakchik@ella : boleh je..memang terbuka untuk semua pun

FiQx said...

suke sgttttttttttttttttttttttt hoho

forever love said...

FiQx: next event..join lagi k tetaufiq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...