terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 14 February 2011

sahabat blogger

assalamualaikum wahai readers sekalian


dari siang tadi..atq spend masa atq hari nie dengan Sahabat Blogger dan blog je..dan apa yang terjadi malam nie..memang menyentap hati atq..


atq bukan apa..atq salah sorang pendorong dalam SB tue..so apa yang members SB rasa..atq pun rasa juga..memang nama SB sahabat BLOGGER..tapi SB diwujudkan bukan utk semata-mata untuk bercerita pasal blogger..


atq dah lama kat SB tue..dalam 4 bulan gak..sama umur dengan SB..sebab atq antara orang terawal kat SB..so atq tahu keadaan sb dari mula lagi..


atq bukan bangga jadi admin..kalo boleh..atq xnk pun title admin tue..admin susah..sangat susah jadi admin..admin nie kene jaga segala-galanya..kene selesaikan segala-galanya...kene jaga hato semua members yang ada..kalo ada 10000 ahli..so 10000 la hati yg kene jaga...


tujuan asal sb diwujudkan utk mengumpul semua blogger-blogger yang ada kat malaysia nie..sb bukan je tempat ping blog..tapi tempat beramah mesra, tempat share problem..semua sb boleh buat..


so..sape yang rasa sb dah lari dari matlamat sebenar..harap paham kenapa admin xlarang semua tue..admin xnak sekat kebebesan members beramah mesra kat dalam tue...


atq sayang sb..sebab tue atq berpikir banyak kali..dah banyak kali atq pikir nk leave group..tp sebab atq takot sb lain jadinya..so atq kekal dalam sb tue..


so..kepada members sb..atq mintak maaf if ada yang terasa kekurangan di sb..yang rasa xselesa di sb k..admin xleh nak kawal semuanya..harap korang paham


pstt: entry dibuat dalam keadaan sebak, berlinangan air mata

14 pengondam setia:

Nurul Afifah Addnan said...

owh..nila admin nye..ape yg jd probnye kak? sye xtw nk ckp pe..cz bru join..but xbpe nk rjin cgt lyn SB cz xde kwn..huhu..

Mr. TN_SkY said...

hurm..act..SkY xbpe phm..ape prob eh..sbb SKY nmpk cm oke je =_=..jgn risau..standard la tuh..menjaga 3k ahli kan? hee

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

forever love said...

Nurul Afifah Addnan : ada lah problem yg boleh buat smpai saya sentap cmnie...

forever love said...

Mr. TN_SkY: kalo sky ada time tue..mesti sky pun rasa macam atq rasa

~Airieda~ said...

sabar laa atq...we can't please everyone...btul kater atq bukan senang jaga 3k hati org dear...alangkan kdg2 kengkawan sendiri pun kita leh sentap...apatah lagi yg kita x baper kenal hanya di dunia maya jer...jgn sedey2 ok...you done the best for SB...jgn give up...

Jerung Gergasi said...

emm ..jangan sedey2 ..ahli2 baru tak tau sgt tujuan sebenar penubuhan group ni. lepas baca entry ni baru tau. hehe. sori neh miss atiq @ admin tersayang ..=))

Nurul Afifah Addnan said...

hmm..pape pon probs nye..harap2 cpat2 la elok...

forever love said...

~Airieda~: thnx awak..i hope so..thn xsupport atq k..

forever love said...

Jerung Gergasi: it's ok awak...hope pasnie xde salah paham lg k..

forever love said...

Nurul Afifah Addnan: insyaAllah..selagi ada sokongan korg..sb xkemana

yaya_flanella said...

nape ni sayang.. hm.. mesti atiq tak sangka Sb ni boleh pergi jauh dgn begitu ramai ahli kan.. yaya ingat lagi yaya org 100 terawal.. time tu kite dah kenal2 lagi..nak tegur yaya ni. atiq jgn giveup jd admin. atiq boleh uruskan semua. biarkan je ape org nak kata. smile eh. :)

forever love said...

yaya_flanella : sape yg dari awal SB..mmg sayang sgt ngn SB..tp mlm tadi..ada org pertikaikn SB..tue yg sedih sgt..xpe2..selagi ada korunk..atq boleh bertahan kat SB nie..insyaAllah

HazHand said...

atiq!!! jgn mcm tu laa..huhuh
kekal2... t spe lg nk teman asip lm SB!!! huhuh

forever love said...

HazHand: huhu..kan ramai lagi ada dalam SB nie...yg boleh teman asif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...