terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 1 February 2011

part 3: gathering sahabat blogger + sesi fotogedixx

salam wahai readers sekalian...

seperti yang dijanjikan..malam nie atq nak update part 3 untuk cerita gahtering SB hari tue..haha..citer nie dah x howt da..tp apa aku kisah..nie blog aku..suka hati aku la..haha..opss sowi terkasar bahasa...

dalam part 2, atq ada cerita pasal ice breaking..okie..setelah ice breaking dan sesi perbincangan isu-isu semasa selesai, sesi fotogedixx pulak mengambil alih...time nie masing-masing telah membuat gaya tersendiri, flash kamera bertindak seperti kami adalah artis yang terkenal...haha..berangan lebih..

sesi fotogedixx dimulai dengan admin dari Sahabat Blogger bersama heliza dan diikuti dengan bergambar beramai-ramai...tapi sebelum bergambar beramai-ramai tue, pihak 1tube meminta kami untuk membuat ayat penamat untuk videoshooting tersebut..haha..masa nie memang agak lawak, lucu, sebab nya bro framestone telah memalukan diri dengan lupa skrip yang telah diberikan oleh pihak 1tube, lepas itu, andy howt telah membuat ayat sendiri, dan ia menjadi,, pergh! bergema food court time tue..

dari kiri: bro framestone, atiqsalleh, heliza, acap, amal

sesi bergamabr ramai-ramai, macam-macam gaya ada

free posing


setelah tamat sesi bergambar beramai-ramai, sesi bergambar free posing pula diadakan..time nielah nak bergambar dengan blogger & bloggist yang diminati..hahahha...dalam jam 6, sesi bergambar selesai, mungkin..haha..sebab atq dah gerak balik time tue..

gaya keterujaan bergambar dengan heliza

amal & his GF, alia wif heliza

happening x.?

tia wif bro

me & si tinggi lampai, dd fabulous

norfa & bro

bro & anak didik die, ijat *bukan blogger time nie

geng broga

me & kirin selama perak

yuyu zalikha, aqu api dengan sapa erk belakang tue

CEO Zack entry, bukan zack zukhairi

my geng wif heliza, taufik jabir sibuk je time tue

my roomate wif heliza
 apa?? tertinggal part 1 & part 2? meh klik -link- sini & -link- sini..ada lagi part nie..saba erk..haha

18 pengondam setia:

Syafiq Rosli said...

semangat gathering..hehe

Sunah Mohammad said...

atiq pon kedapatan~~ Mereka Bersama Heliza :D

Siti Nadzirah Zakariah said...

seronok nye gathering..:) x sabar nak besar nak ada kete sendiri boleh pergi gathering..wah mesti best..:)

forever love said...

Syafiq Rosli: hehe..mesti lah..huhu..update bg detail sikit

forever love said...

Sunah Mohammad: hehe..tp xdela dapat gmbr berdua

forever love said...

Siti Nadzirah Zakariah: hehe..saba2..nty ada la tue ke tempat awak

misz FaTiN said...

eh..eh.. napa gambar sy xde ni?.. sob3x..hehe

forever love said...

misz FaTiN: jgn la cmnie..huhu..rasa bersalah pulak..xpe2..nty kte tangkap gmbr byk2 k..:)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

oke ! memang bengang giler sbb ta dpt g ! arghhhh ! ;(

forever love said...

Khairul Atikah @ Cik Yuki : jangan la cmtue

misz FaTiN said...

atiq,, xmo la rasa bersalah. atiq xsalah pun. smile.. ^_^

Mr. TN_SkY said...

Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbaara xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorag2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

forever love said...

Mr. TN_SkY: hehe..sonok2..hurm.xtaw la nk cri katne

forever love said...

misz FaTiN : huhu..sntiasa smile la..hehehe..yela kalo time tue ada geng lagi best

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

melawat sni lagi utk menyakitkn hati sndri sbb ta g gath ari tu T.T

aida4eva said...

awwww...ruginye tak dapat j0in gathering ari tu...wwwwuuuu~ :(

forever love said...

Khairul Atikah @ Cik Yuki : huhu...jangan le begitu..hehe...insyaAllah next time ada lgi k..

forever love said...

aida4eva: sabar la erk...next time ada lagi..join k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...