terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 19 January 2011

BEN ASHAARI: JOM GEGAR BLOG

salam wahai readers sekalian..

nie atq baru sempat nak update n blogwalking...tp sape yang tinggal kan jejak kat chatbox..ada masa atq terjah balik erk...baru tinggal bape jam..dah rindu gler dengan semua readers..expecially SAHABAT BLOGGER...gler-gler rindu la ngn diowg...banyak dah terlepas entry korang hari nie..hurm..

nie semua kerana ternet down kat opice..dah macam-macam cara dah buat nak dapatkan ternet..tp x dapat gak..dah panjat kusi..dah cabut modem..cabut router..sama je..lama-lama berserah jela...lepas balik opice tadi..terus online..xleh tunggu malam da...rindu sangat-sangat dengan blog nie...

update nie pun nak join segmen abg ben ashaari...macam biasa la kan..ada syarat-syaratnya..so jom follow syarat die...


  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG ~done
  2. Tajuk : JOM GEGAR BLOG dan linkkan ke entri ini ~ done
  3. Tinggalkan link di ruangan komen entri ini .. TOLONG ..TOLONG .. TOLONG .. tinggalkan sekali saja.. nanti termasuk berkali lak.. ~done

    nak dapatkan logo flash SAHABAT BLOGGER.? MEH DATANG SINI


5 pengondam setia:

k_Own said...

atiq dh join. hehehehe...

forever love said...

k_own: bru sempat la..sedih kan ..

misz FaTiN said...

dtg kasi gegar blog ini..hehe.. ^_^

forever love said...

misz faten: hehe..kurang hangat la minggu nie..blog pun xgegar..hikhikhk

Anonymous said...

This is wonderful blog. I love it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...