terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 18 January 2011

Apa Di Dalam Backpack Anda??

salam wahai reader sekalian...

atq mulakan entry atq hari nie dengan segmen..bukan segmen dari abg ben taw..tp segmen dari the garang...



1. follow blog the garang = done

2. join group sahabat blogger = done, lama dah pun

3. letak tajuk entri 'Apa Di Dalam Backpack Anda??' = done

4. tangkap sekeping gambar barang yang anda selalu bawak g memana, balik kampung ke, travel ke,letak sekurang-kurangnya 3 barang dalam gambar tersebut.

thumbdrive, usb hub, external hardisk

wallet, handphone..ada 2 sebenarnya..satu lagi tengah charge

earphone, travelling chager

ubat gastrik, vicks, minyak kapak, ketip kuku


5. terangkan kenapa anda bawak semua barang tu semua.

  •  thumbdrive, usb hub, external hardisk = senang nak tengok cter, main game, nak copy information, nak cucuk banyak-banyak pendrive..ada lagi sebenarnya..berukband celcom..tapi tinggal kat rumah..nie memang bawak pi mana-mana..senang nak search ternet kalau bosan time tue
  • wallet, handphone..ada 2 sebenarnya..satu lagi tengah charge = nie mestilah ada kan..even xde duit pun..lesen kete yang baru 3 bulan, IC, kad bank, duit syiling...handphone, kalau pi jauh bawaklah..kalau dekat-dekat..jarang lah bawak..yela..fon xbunyi punyalah...
  • earphone, travelling chager = ada lagi tertinggal nie..chager plug tue..kene ada..yela pakai fon lama..so bateri cepat habis, chager travelling tue senang kalo tibe-tibe bateri fon abs masa tgh jalan raya...yg nokia punya ada dalam kete..earphone tue bawak sebab fon dah rosak..orang xleh dengar atq cakap..kalo fon rosak..xbawak la..haha
  • ubat gastrik, vicks, minyak kapak, ketip kuku = ubat nie mesti kene ada..senang bila tiba-tiba sakit kat tengah jalan..pening pale..ubat gastrik tue ada sebab kene makan tiap-tiap hari...ketip kuku tue sebab xnak hilang kalau letak kat luar..huhu
6. last tinggalkan link anda kat entri ni. = done

4 pengondam setia:

the garang said...

TQ cik atiq :)

ofcuz said...

hahahah,ketip kuku?? yeik!! hahahah

forever love said...

the garang: ur welcome...support kawan ma..

forever love said...

ofcuz: tue mkne ny atq xsuke kuku panjang..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...