terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 10 January 2011

tak payah nak sempitkan fikiran tue lah !!

salam wahai readers sekalian


hangat betul pasal cerita AJL nie kan...malam tadi masing-masing update siapa juara AJL..rasanya xyah update pun xpe kot...sebab berita panas camtue, mestilah cepat je sampaikan...pastu pagi nie hangat pulak pasal page "kami tidak bersetuju ana rafali menang AJL 25"


kenapa erk orang lain suka tengok seseorang tue jatuh? kenapa erk perlu begitu...x pikir ke perasaan individu yang dikutuk tue camne..kalau ye pun x suka..kutuk belakang-belakang dahlah..xyah lah sampai nak buat page bagai...dah xde keje erk..dah terlebih sangat masa nak buat camtue..hurmm..peliklah...





nama pun AJL nie nak menaikkan nama-nama baru...xkan nak orang sama je menang..cam dulu..asyik-asyik siti nurhaliza..kalau dah 5 tahun orang sama..baik xyah tengok..sebab dah tahu siapa boleh menang..xsalah pun kalau ana rafali menang..lagu die not bad pe..maksud yang mendalam..


kita bukan orang yang pakar, yang arif dalam bidang seni nie..so xyahlah nak cakap lebih..terima jela kemenangan die..artis-artis yang bertanding pun xmarah kenapa diorang xmenang..so kenapa orang luar yang sibuk-sibuk nak marah...adat bertanding kan..ada menang..ada kalah..terima kenyataan sudah...


mungkin sebab ana rafali nie bakat die tiba-tiba muncul dalam industri seni nie..yela..bakat dari you tube...sama gak macam yuna..dari myspace kalau xsilap..sebab tue ramai yang xsuka..lainlah macam dari akedemi fantasia ke, mentor ke, malaysian idol ke...masing-masing dah ada peminat sendiri mula dari rancanga realiti tue..hurm...


xpela..sekadar nak share dengan readers semua..ada salah fakta or salah apa-apa ke..sila betulkan erk...


p/s: atq antara orang yang sokong ana rafali menang AJL malam td..jangan disebabkan kutukan sebegitu..ana rafali dah xnak berjuang dalam industri seni k...semoga berjaya...imej tue kekalkan..kalau bertudung lagi baik..hehe...* ikut cakap abg ben ashaari

6 pengondam setia:

k_Own said...

taw x pe, haters is everywhere atiq, x leh nak buat apa dah. kalau cakap cm tuh lah dieorang. kot kot golongan nih x suke semua kot ? haha

forever love said...

hahaha..taw xpe...diowg nie mmg xsuke semua kot..dah xde perasaan dah..haha..kalau ada pun..perasaan beni..perasaan xsuke

Isteri Yang Comel said...

dengki kot diorang nie.. biarlah kan rezeki memasing

forever love said...

taw xpe..masing2 nk kecoh kalo xsuke..tah pape tah..

misz FaTiN said...

lagu ana rafali 2 mmg not bad..sedap2 je di dgr..
for me,, i just unexpected la die bleh mng.. coz,, fatin sokong org lain..huhu..^_^

forever love said...

misz fatin: huhu...mse umum komposer ngn penulis lirik orang yang sama dengan penyanyi..atq pikir yuna dah..tp ada gak terpikir ana rafali...hehe..akk sokong sape.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...