terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 26 January 2011

menebus kekecewaan SPM dolu-dolu

salam wahai readers sekalian..

apa kabar orang kampung...??sihat semua nya..harap semua sihat la ye..kalau ada yang sakit tue..makan ubat yang disyorkan oleh doktor taw..

pagi tadi dalam kul 645 atq dah keluar tunggu bus untuk pergi training unifi...dalam kul 8 pagi sampai lah dekat sg buloh country resort..alhamdulillah...sungguh sejuk bus masa tue...tapi bukan nie yang atq nak cerita..next entry atq update pasal training unifi nie k...

dalam kul 4 ptg..atq sampai la kat rumah...plan nak tido..penat..tp xleh nak tido..asyik teringat sahabat blogger je..teringat blog..hehe...terus bukak komputer nie..

check la notification FB..tibe-tibe ada satu noti dari lecturer..dari puan asrina..KJ e-commerce...nak tahu die cakap pasal apa....??


.....


.....


.....


.....


.....





klik utk gemok k


nie la yang saya dapat..terkejut sangat-sangat..apa yang atq impikan akhirnya menjadi kenyataan..hehe....nie namanya menebus kesilapan yang lalu..siap jemput atq pergi dinner FTSI lagi..wee~


alhamdulillah..syukur..terima kasih Allah sebab bagi saya peluang nie..

4 pengondam setia:

azureen yazid said...

tahniah atiq!!

forever love said...

azureen: thnx dear..hehe

Norfa said...

Tahniah Atiq.. keep it up!!

forever love said...

norfa: thnx ya..baru dip..hope degree dapat teruskan cmnie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...