terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 8 January 2011

patutlah..hurmmm

salam wahai readers sekalian..

atq baru sempat nak blogwalking semua yg terjah blog atq..nie pun baru sempat nak update entry..hehe...hari nie busy sikitlah..ada event sikit kat umah..hehe..satu lagi sebab berukband atq kene terminated..haha..nie kes x bayar lah..

yela..jarang-jarang guna..mana nak ingat yang beruk nie dah bayar ke belum..patutlah kene terminated..haha...selamat check bil..kalau x..sampai berjanggutlah xtaw yang beruk nie xberbayar lagi..huhu..

abis gak lah seratus lebih bayar beruk selama 2 bulan nie..hurm..rugi-rugi...nak buat camne..salah sendiri...haha

hahaha..memanglah kan..mana x kene terminated kalo hutang sampai camni..

6 pengondam setia:

misz FaTiN said...

if xbyr 2 bln 2,, die terminate kan mse bln ke bpe ek?..

forever love said...

kalo kite bayar...die terus boleh connect la..xlama pun...

misz FaTiN said...

i mean,, if kita xbyr bape bln ek die terminate acc kite?.. if bln 1st kita xbyr, bln yg b4 msuk bln ke2 kita xbyr,, die still leh connect lg x?..
(sori,, ayat mcm tunggang-langgang..huhu..)

forever love said...

hehe..paham2..dalam 2 bulan..atq xbayar bulan 11 ngn bulan 12..so masuk bulan 1..dah xleh nak connect dah..

iniialahaku said...

ha g bayar2..

p/s : ckap org,bil tpon kita pon xbyar2 agi..

forever love said...

iniialahaku: dah bayar da semalam..abs duit..ehehe..dah boleh guna dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...