terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 21 January 2011

3 in one..in one day

salam wahai readers sekalian..

maaf sebab xdapat nak balas kunjungan kamu semua...atq  semalam hangout dengan geng blogger...tapi xde la ramai..dalam 7 orang je..camtue la..hehe..tp jap lagi kalau sempat..atq balas kunjungan k...sebab ternet xde nie..nie pun gne wireless restoran yang dekat opice nie...ternet down kat opice..modem streamix rosak....

semalam atq pergi wetworld shah alam, karoke kat plaza alam sentral shah alam, dengan minum magrib kat restoran antara batura shah alam...means atq lepak kat shah alam jela semalam...

atq pergi wetworld dengan nana, kek lapis apple aka asilah dan adik die..lama gak lah mandi kat sana..dalam 3 jam lebih...hehe..puas? of cuz puas sangat-sangat...lengan pun dah gelap...muka pun dah itam...

then lepas tue atq pi plaza alam sentral aka PAS, konon-kononnya nak main bowling, tapi..pergh...penuh gler..siap kene reserve dulu..xjadi main..pi la karoke dengan elis wani, yuni, n ina..hasif zul datang gak..tp x masuk karoke..jumpe kat  luar jela..kesian kat die..tunggu lebih sejam kat PAS tue...isk..isk..isk...

dah puas nyanyi 20 lagu..pe lagi..konon-kononnya nak berkayak pulak..tapi xleh...then atq yang fisrt time pusing tasik shah alam tue..pergi la cari restoran antara batura tue..sesat kot mula-mula...jauh lak tue..dah la kene jalan jauh..pastu patah balik ke kereta...salah parking rupanya...hihi..semata-mata nak date dengan kak faten rosli *comei je die..kecik je orang ny..sweet die senyum..hikhikhik..kesian juga kat die..kene tunggu nak dekat sejam kat situ....

dah kumpul semua, ajak pi minum kat restoran tue..kesian kat diowg penat menunggu..atq, nana, asilah penat berjalan..huhu..memang lenguh kaki nie..dah lama xjalan jauh-jauh....

masuk wetworld..bergambar dulu

me n asilah

watercoster terpanjang di asia...3 kali naik...

nie kali ketiga

lepas dah basahkan tekak

dari kiri: ina, yuni, asilah, elis wani, nana, atiq, kak faten


sampai rumah, makan, mandi, solat isyak..terus tido..letak kepala, terus lena..memang kehabisan tenaga betul semalam...nway..memang best kuar dengan korang...

3 pengondam setia:

misz FaTiN said...

jgn la puji kakak lebih2.. segn la.. hehe.. >.<

forever love said...

misz faten: hehe..memang comei pun..xtipu...

misz FaTiN said...

erm.. tq la ye.. *blushing*
hehe.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...