terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 22 January 2011

25 random about me

salam wahai reader sekalian

arghhh!!!  atq kene tag la pulak kali nie...huhu...umar al-faruq yg tag atq...warghhh..!!

  1. nama penuh: noratiqah bt mohd salleh, (atiq salleh -dunia luar & facebook-, foreverlove - dunia blog-) 
  2. anak ke-5 daripada 5 -semua gugirl-
  3. 3 abg ipar, 4 anak buah
  4. love gadget -tapi suke tinggalkan fon kalo keluar-
  5. pembaca setia majalah ujang dan mastika -banyak dah kat rumah-
  6. tersangat-sangatlah suka warna oren -sandle, jam tangan, dan kalau boleh mesti ada warna oren kat setiap apa yang atq pakai-
  7. xsuke warne pink -maaf peminat pink-
  8. suka minum air buah + susu -like apple susu, tembikai susu-
  9. ada appoinment dengan doctor pakar setiap 2 or 3 bulan -sakit gastrik-
  10. kene makan ubat setiap hari before bekpes -degil saya nie, kadang-kadang xmakan pun-
  11. jenis yang x jaga makan
  12. xsuka kalau orang usik barang saya -tahu tempat, dan cara letak barang tue, so kalo ada orang usik mmg tahu la-
  13. ada seekor ikan laga yang berharga rm15, warna biru, beli masa ekspo kat kolej - nama die tantan-
  14. mudah mesra dengan orang -means mudah berkawan la,,xcaya tanya sape yang pernah berkawan dengan atq-
  15. suke gler citer horror n thriller -jiwang-jiwang x main-
  16. suka main game komputer -xkisah game apa-
  17. saya sensitif -?????-
  18. kalau tido mesti sekurang-kurangnya ada 2 bantal -satu kepala, satu peluk-
  19. like tomboy -caya x.?-
  20. ada 2 orang adik angkat masa sekolah dulu -still sampai sekarang-
  21. suke xtreme games - jom panjat bukir broga-
  22. like badminton n netball -layan bola sepak juga-
  23. minat hafiz af -xpernah-pernah nak minat budak af, hafiz comei-
  24. kalau pi shopping, mesti beli bid apple or dunkin donut -suke gler dengan donut-
  25. saya suke berkawan
akhirnya, siap pun..pergh..susahnya nak pikir pasal diri sendiri
 

10 pengondam setia:

the garang said...

kau tak normal dow tak suke pink. hahaa

forever love said...

hahaha...bia la..aku mls nk suke sbb ramai sgt dah suke

the garang said...

baik kau suka wane itam je, baru metal
haha

forever love said...

hahahaha..itam pun aku layan gak...

Farhana Sahri said...

npe 25??ak mau goreng ape?/hehee

forever love said...

farhana: haha..ko goreng je la apa yg patut..tmbh la udang dengan sotong..lagi sedap

Umar Faruq said...

hahah... no 12 n 18 pun same mcm aku ske gak.. :D

forever love said...

umar faruq: hehe..wah..ada gak yg sama erk...hihi

misz FaTiN said...

akak rasa,, mcm da penah jawab je tag ni..

forever love said...

nie yg nak cari akk punya nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...