terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 25 January 2011

panas mentari di kuala lumpur

salam wahai readers sekalian..

tukar sikit tajuk lagu ana rafali erk..nak cter yang atq pergi membeli-belah kat KL nie..dengan rokiah aka key aka cik kiah....sanggup turun KL semata-mata nak cari skirt untuk pergi dinner FTSI nanti..hihi....actualy teman key beli baju die..dah alang-alang tue..atq pun cari la sekali apa yang sesuai masa dinner nanti..hihihi

dalam kul 11 baru gerak untuk bershopping kat sana..pergh..mmg dah panas time tue...pusing kedai yg sederet dengan sogo tue, pastu pergi deret depan pulak...pi deret belakang..jalan depan lagi..pergi maju junction...sejuk sikit...jalan-jalan..servey-servey..jumpe kain yg atq minat..wee~

pastu patah balik kat deret kedai yang banyak jual kain ela ngn tudung tue..cari baju key lak..done..jumpe dah..hihi...settle..pi mam kat kfc lak...sejuk gler dalam tue..mengigil-gigil masa makan...pastu masa atq nak mintak plastik nak letak kotak kfc...orang yang kat bahagian kaunter tue kene marah..sebab die buat order kawan die..kawan die potong Q..tue yg orang beratur tue mengamuk..atq apa lagi..cabut la..xjadi mintak plastik..

masuk sogo..sebab key nak beli kasut..join sekali tengok kasut..boleh tahan la lawanya..tp xde nafsu nk beli...pastu pergi kat tengah-tengah bangunan sogo tue..pergh..ada sale beb...70% paling tinggi..pe lagi..usha-usha la apa yang patut.then nampak seluar jeans harga rm39.90....harga asal rm129.90...amacam..rugi x kalo xbeli..

sanggup beratur 4 kali kat untuk test seluar jeans tue..huhu...akhirnya..grab satu seluar jeans bum equipment..wee~..harga RM 39.90 sahaja..jimat beratus-ratus ringgit..hehe..


pastu balik la..naik putra lrt dari dang wangi ke pasar seni...pastu nak cari tempat bas ke kuala selangor..pergh..jauh jalan nie..berpusing-pusing cari tempat bus ke kuala selangor.padahal dekat je..hehe..nampak sangat atq nie xtaw jalan KL..


masuk je bus..selamat dapat duduk..of cuz amik masa untuk berehat time tue..sampai je sg buloh..hujan bunga air kat sg buloh..sungguh lebat...atq dalam bus..so apa ku kisah..haha..ada satu tempat tue..ada moto stop kat bawah bus stop...masa die pandang bus...xpasal-pasal die kene percikan air dari bus yang atq nail..kesian orang tue..mesti die sumpah seranah...baru je xnak basah..tiba-tiba kene air lecak..memang berasap berapi la weyh..haha


akhirnya atq sampai gak kuala selangor dalam kul 730 malam..penat la gak.tp boleh bertahan sampai la nie.hihi...gamabr xde la pulak..haha..sorry...

4 pengondam setia:

misz FaTiN said...

kalau da ke kl 2,, mst ada je baju o seluar yang akan terbelikan.. klu x,, rugi je jln jauh2...hehe.. ;p

forever love said...

hehe..before nie xde pun..sbb xsuke pakai jeans..mmg dah niat nk beli jeans lama dah..tgh cari yg sesuai..tbe2 dapat harga cmtue..amk jela...

keyHae said...

hehehe.. sonok2... =)

forever love said...

keyHae: taw xpe..sonok even penat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...