terhebat dari ...piouSpdosH..

Tuesday, 21 June 2011

Seperti Dipersalahkan Dalam Entry UIA Bakal Menjadi Sarang Pelacur

assalamualaikum wahai reader sekalian...


hurm.. semalam atq ada buat entry pasal UIA Bakal Menjadi Sarang Pelacur.. dan apa yang atq dapati.. atq seperti dipersalahkan...

dalam entry tue.. atq dah cakap awal-awal yang bukan atq yang buat pasal nie.. atq just copy paste.. ye.. memang tak dinafikan.. semua universiti ada masalah camni.. tempat atq belajar dulu pun ada.. siap kene tangkap khalwat kat hotel nilai lagi.. so.. sama gak macam masalah yang berlaku di UIA..

mungkin disebabkan nama ISLAMIC.. orang highlight lebih.. tak semua yang masuk uia tue.. ada basic agama yang kuat.. ada yang kurang agama.. dan dapat tawaran di sana.. diowg sambung la study kat sana.. so.. memang akan ada yang free hair.. yang rambut berwarna-warna.. sama juga dengan tempat atq belajar.. free hair.. rambut berwarna.. pakai singlet masa keluar outing.. tukar baju kat KTM Bangi.. semua atq pernah nampak...

sebab tue adanya peribahasa.. "kerana nila setitik.. rosak susu sebelanga.." disebabkan segelintir yang buat.. satu nama yang besar terkene tempias..

atq suke entry dari Kaizen.. entry mengulas semua apa yang diperkatakan... sebab tue.. di akhir entry atq.. atq cakap.. "hope apa yang atq baca nie.. tak betul.. dan tak mungkin akan berlaku... nauzubillah mi zalik.." sebab family atq majoriti gradute dari UIA.. alhamdulillah.. masing-masing berjaya dalam agama.. dalam kehidupan..

jika entry atq sebelum nie menimbulkan kontrovesi.. atq mintak maaf.. dan itu bukan dari hati atq.. itu hanya copy paste.. atq pun tak bersetuju 100% dengan apa yang diperkatakan oleh pembuat spekulasi tersebut...

6 pengondam setia:

Along Usop said...

tu lah perlu nye bace sampai abes...

ni bace tajuk dah spekulasi macam2..

haish...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

huhu..itula..bila apa yang kita cuba sampaikan tidak dapat diterima dengan sebtulnya oleh org lain..huhu

harap2 semua tu tak betul =)

forever love said...

Along Usop: tue la.. atq dah cakap.. atq hanya copy paste hanya sebahagian.. nk lebih lanjut.. baca note tue.. hurm.. takpela

forever love said...

muhammad iqbal hakimi bin tahir : lain org lain pandangan.. nk buat cmne.. takpela..

kalau betul pun.. hanya segelintir.. tak semua

emeera asnary said...

org klau dari mula dah x faham, itu yg hentam keromo, pdhal, hape yg dye baca tu pown smbil lewa, saba yek ~

UNA budak BAEQ said...

manusia zaman sekarang cepat sgt nak tuduh buruk sangka org . tao nak membuta tuli je tak baca entry smpai habes pastu sibuk nak judge. pandangan kita semua tak sama . tapi sy setuju entry atiq . heheh

*basic agama atau blajar agama pon tak kan terlepas dr ujian Allah . ats kita nak kuat atau lemah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...