terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 18 June 2011

List Website / Blog yang Bakal di Hack

assalamualaikum wahai reader sekalian...


tadi.. atq blogwalking jap.. tiba-tiba ternampak update dari blog INI KISAH TIA pasal senarai website & blog yang akan di hack... grrrr.. sampai camtue sekali...

antara blog yang tersenarai

http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/
http://andyhowtt.gapuranetwork.net/
http://benashaari2.blogspot.com/
http://jejakaterhangat.blogspot.com/
http://gadisterbilang.blogspot.com/
http://cikepal06.blogspot.com/
http://nazirulhazwanws.blogspot.com/
http://publicitypublic.blogspot.com
http://torrenttvdevice.blogspot.com
http://zackzukhairi.blogspot.com
http://wanhazel.blogspot.com/
tue antara yang popular la.. ada lagi senarai kat blog DR. JUNGLE BOY.. nak tahu.. tengok la sendiri.. check url sendiri (ctrl + f, taip URL blog)

29 pengondam setia:

Nabila Huda said...

teruknya. takutt

blackroses said...

nasib tak ada atiq...husshhh..seram sehhh

Mejuez said...

blog aku www.mejuez.com tak tersenarai ke??

Mejuez said...

<-- nasib baik aku bukan gengblogger!

kalau aku join kompem kena hack jugak.. :D sebab gengblogger punya website da kena pecah dengan hacker.. segala maklumat , email dan password dah dapat..

forever love said...

Nabila Huda: macam3 sekarang nie..

forever love said...

blackroses : sama la.. atq pun tak de gak

forever love said...

Mejuez : check sendiri la.. tue pun aku cari mana yg ingt je.. huhu.. geng blogger.. tapi ta pernah ping blog.. sebab ari tue blog ada prob

nazirulhazwan~ said...

Dem,blog aku ade?sheep

tyka said...

alhamdulillah tyka xde..
sbb tyka penah ping kt situ.. skali je..
takott... adoyy

Ujang9897 said...

yes naz ada..hahahaha

Qaseh dalia adelia said...

pehh cepat sediakan kebal2 yg ada haha

mahirahnazlim said...

saya ada . terima kasih .

yaya_flanella said...

nasib baik tak popular. fuuhh

Sunah Sakura said...

perghhh! awat nak hack ni???

Nour Akmal said...

nasib lh tak de...emmm..
mcm2 lh skrg ni kn..

ShakRoil said...

blog aku pon ada.. tuh bukan list blogger yang bakal di hack la.. dia kata blog ini jugak nak popular selain daripada blog orang lain.

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe ! nasib baik Tia tak pemes . oh btw ! thanks sebab hari ni blog awak penyumbang trafik di blog Tia :) tysm

forever love said...

nazirulhazwan~: sabo jang.. sabo..

forever love said...

tyka: cuak gak..

forever love said...

Ujang9897: ujang jahat gler..

forever love said...

Qaseh dalia adelia : lama dah akk tak komen.. haha.. pakai baju besi cepat

forever love said...

mahirahnazlim: ada ye.?? tak perasan pulak

forever love said...

yaya_flanella: sama-sama

forever love said...

Sunah Sakura: tue la pasal.. dah takde keje agaknya

forever love said...

Nour Akmal : takot gak pas nie..

forever love said...

ShakRoil: huhu..apa-apala.. thnx.. tapi berjaga2 lebih sikit la ye

forever love said...

tia @ Ini Kisah Tia: hehe.. kita sama.. it's ok.. tolong menolong kan..

athirah said...

blog trex pun kena... huhuh

forever love said...

athirah : baca dah tadi.. hurm.. tak teringat pulak trex ny blog tadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...