terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 13 June 2011

Alhamdulillah Sudah Selamat Pulang

assalamualaikum wahai reader sekalian...


alhamdulillah.. atq dah selamat sampai kat malaysia jam 815 pagi tadi... waaa.. rindu banget dengan malaysia.. hihi.. 

air kat malaysia pun best.. sejuk.. air kat sana panas.. kadang-kadang rasa masin.. hurm.. tapi kat sana best...

nak update blog pun agak kemalasan... tapi ada benda nk cerita tentang pengalaman atq kat sana.. macam-macam dugaan... hurm.. tunggu jela erk... nak bayar duit broadband dulu.. bru best update blog... tunggu ye..

pape pun... terima kasih sebab mendoakan keselamatan atq sekeluarga semasa berangkat perhi dan berangkat pulang ke tanah air... dah puas tido dalam flight da.. hehe.. dalam perjalanan dari madinah ke jeddah pun dah puas tido da.. terlebih tido lagi...

rindu sangat dengan semua.. lagi-lagi blogger dari sahabat blogger tue.. nanti jumpe ye...

20 pengondam setia:

~CiK TiNieY~ said...

selamat pulang atq!

alhamdulillah..:)

sYafIk-wAy said...

alhamdulillah selamat sampai .

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alhamdulillah syukur. waa..sis tak sbr nak dgr cite atiq nie ;)

ain revival said...

welcome back atiq....

:)

risa said...

alhamdulillah..cepat update..hehe

Phat said...

Alhamdulillah selamat sampai semula ke tanah air..

kunci locker said...

alhamdulillah...bestny...cpt2 cte ea...nk thu gak pengalaman p sne..heheh

kakchik@ella said...

atiq .. nnt cite eh. KC tnggu.

forever love said...

~CiK TiNieY~: terima kasih akk...

forever love said...

sYafIk-wAy : alhamdulillah.. :)

forever love said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : alhamdulillah.. hehe.. akan ada. dalam minggu nie jugak

forever love said...

ain revival : terima kasih ain

forever love said...

risa : hehe.. saba2..

forever love said...

Phat: hehe.. sama-sama,

forever love said...

kunci locker: dalam masa terdekat nie insyaAllah

forever love said...

kakchik@ella : kc mmg sllu tunggu atq pun.. hihi

Hanim Mahali said...

Alhamdulillah.... Rindu Atiq jugak!

forever love said...

Hanim Mahali: hihi... rindu2..

yad'z said...

alhamdulillah..... best nyerr... =)

forever love said...

yad'z : alhamdulillah... best sangat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...