terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 23 June 2011

168 yang Telah Disoal Kepada Saya

assalamualaikum wahai reader sekalian..


check email hari nie.. banyak nya dapat dari formspring.. dah lama tak bukak..last bukak 5 bulan lepas.. haha.. 

soalan yang diowg tanya pun berkenaan 5 bulan lepas.. macam movie apa yang best sekarang nie.. lagu apa yang seronok sekarang.. doa kan saya.. nak exam nie.. macam-macam..

tak lepas jugak dari soalan tentang percintaan... pergh!!.. berlambak.. macam-macam tanya.. apa yang sesuai.. luahkan perasaan ke pendam perasaan.. pasal perigi cari timba.. hurm.. jawab jela...

ada gak yang tanya pasal prefer pakaian yang berjenama ke tak... atq mana mampu beli yang berjenama nie.. beli mana yang mampu jela.. mana yang murah.. yang selesa dan yang penting.. menutup aurat.. ye dak.??

siap ada yang suruh follow blog tue.. memang terbaikk la.. sape tah..atq pun tak sure sape.. jawab je tadi... tak tengok pun sape yang tanya.. hahaha



ramai pulak follower atq kat formspring nie.. even tak bukak lama dah.. haha.. 

12 pengondam setia:

Dayana AZ said...

Ehee kak atq pemes :D .

Qaseh dalia adelia said...

sis dah lama tak bukak haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wow.. bnyak nya .... zaty pun lma xbka .. tak tau apa dh jdi..:P

Farierahasanz said...

hahaa . mcm2 request kan.?? bukit berntung laa . .=)

Along Usop said...

formspring.. twitter...

along bukak ikot suke je.. hahahahaha.. =p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

femesnyer atq....

forever love said...

Dayana AZ: mana ada femes.. soalan terkumpul untuk 5 bulan.. cmtue la

forever love said...

Qaseh dalia adelia: tah-tah sis lagi banyak kot

forever love said...

☀ Izzaty Hedry☀ : tah2 lagi berlambak-lambak.. bukak la.. jawab.. hihi

forever love said...

Farierahasanz: tahu takpe.. siap ada yang berangkai tue

forever love said...

Along Usop : hahaa.. sama la kita.. hihi

forever love said...

Lydia Miza(Aidyl Azim): mana ada femes ummi.. biasa je.. dulu kan pengaruh formspring nie.. tue la pasal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...