terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 6 December 2010

sesuka hati mak bapak tiri die je

12.57 am

adalah soramg minah nie...mintak share topup ngn aku..aku dalam keadaan mamai..aku terbagi...beberapa minit kemudian..aku tersedar ngn apa yang aku buat tue pun sebab die bagi msg thnx kat aku..

minah: "salam, terima kasih..awk mmg baik n x kedekut"

aku: "even saya baik, xyah la mintak topup dengan cara cmtue..saya nie student lagi..duit topup pun ibu yang bagi"

minah: "aik? bg cm x ikhlas je..lau x ikhlas lain kali jgn la bagi"

aku: "sowi..kali nie saya bagi mmg agk x ikhlas...sy bg dalam keadaan mamai"

minah: "bgs gak awk berterus-terang cm nie..ngata depan2..bukan ngata kat belakang..sy mintak maaf..lain kali sy xmntk dah..tp kalo xikhlas..jgn nk bg..awk bg pastu ungkit balik..2 x ikhlas namanya..maaf ggu pagi2 nie.."

aku: "kan saya kata..saya bagi dalam keadaan mamai..xpela..sy halalkan je apa yg saya bagi tue"

minah: "sy kalau org bagi xikhlas..memang berat nk terima..nk hntr balik kedit xcukup..nanti dah topup..sy ganti balik..sy xsuka orang bagi xikhlas nie.."

bengang betol aku..dah la ggu aku tido..pastu salah kn aku lak...MEMANG AKU BAGI XIKHLAS PUN TOPUP TUE..

cmne leh aku kenal minah tue.meh aku cter..

dalam tahun nie gak lah..xingt ble..ada 3-4 kali nom yg sama mintak aku share topup ngn die..sbb dah byk kali sgt mntk aku share topup ngn die..akhirnya aku bg gak..kali pertama nie pun aku bagi dalam keadaan terpakse...

aku xkenal pun sape minah nie..yg pastinya die budak utara..die main tembak je nom aku untuk share topup..BENGANG X BENGANG kalo cmtue.?

kalo sekali xpe..nie dah masuk 2 kali die mintak aku share topup dengan die..kalo kwn2 aku xpela..aku leh consider lagi..nie tah sape2 tah...nama die pun aku xingt...

dan yg lagi aku bengang...die cm salahkan aku sbb aku bagi xikhlas...kalo dah taw tgh2 mlm2..xyah la ggu orang...ada otak pikir la weyh...complicated ngn adk2 aku xggu aku pas kul 11 ke atas..sbb diowg taw aku dah tido time tue...

tengok cara die mesej..berkemungkinan besar die akan mintak lagi topup dengan cara camtue..so..sebelum die buat hal ngn aku lagi...bia aku sound die..aku suka bab sound-menyaound nie...bia die sedar sikit..bukan semua orang die boleh buat camtue..die dah tersalah orang..

lepas kejadian sound-menyaound tue..terus aku xleh tido..bukan sebab aku kesal dengan apa yang aku buat..sebab aku dah terjaga dengan keadaan terkejut+bengang..so xleh tido da..pi keje pagi nie..dalam keadaan tenaga yg xcukup.....grrrrrrrrr!!!!

p/s: aku taw la nom fon aku senang...

10 pengondam setia:

misz FaTiN said...

mcm ni pun ada ea?..
ish..ish.. bahaya betol..~.~

forever love said...

taw xpe misz fatin...pastu ckp owg xikhlas..spe yg buat jd xikhlas..sekali xpela...kalo dah 2 kali..melampau la tue

Farhana Sahri said...

nk tembak laju2 org 2..hahaa...geram gk la...saman je no dy..ehehe

forever love said...

kalo boleh na...dah lme dah tembak laju2..terlebih laju pun boleh...nk je aku cari sape ny nom tue..kang aku tepon celcom kang bru taw

Siska said...

ahahhah gila selumber dia bt macam 2...haih..

forever love said...

taw xpe..selumber bapak tiri die je...

r a h i m a h S u d a a said...

weh asal laaa ko pegi layan minah tu..patutnye ko jgn penah layan dy..aku pun penah kene mcm tu..5-6 kali..jgn layan..org gile..yg ko ni baik sgt pegi bg kat brg tu nape?hadoiiii..tak pun kalau lepas ni dy kacau lagi,ko report je polis..ko bgtaw skali kat budak tuh ko nak report polis..

forever love said...

huhu..mula2 tue aku bg sbb aku malas nk layan..byk kali mntk..macam pe je mntk...sbb tue aku bg..

yg second tue..xpasal2 je..die salah owg la mntk topup...

AesyaZealous said...

mmg bengangggggg

forever love said...

huhu..boleh x aku nnk ngadu kat HOT FM aisyah.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...