terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 15 December 2010

segmen Jom Kita Berkenalan

kali nie nak join segmen JOM KITA BERKENALAN from blogger otai abg BEN ASHAARI..

1. Bila mula buat blog ?
- atq start buat blog masa shortsem 1st, dalam bulan 4 camtue la, entry 1st atq 30/4/2009

2. Jumlah follower sekarang ini ..
- jumlah followers atq ada dalam 127 orang..xdelah ramai mana

3. Berapa trafik harian ?
- traffic harian, xconsistant la..kejap naik kejap turun

4. Sehari brapa entri ?
- tengok keadaan, kalau ada mood nak post banyak, banyaklah..sekurang-kurangnya ada satu entry sehari

5. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
- nak lebih satu boleh, blog cik epal + blog abg ben ashaari la

11 pengondam setia:

nazirulhazwan~ said...

blog den x suke yer??hehe

Ujang9897 said...

gd luck

Syafiq Rosli said...

all da best

Nur Mudrikah said...

sama2 meriahkan dunia blog yok! dtg singgah dari blog en ben ashaari..jmput dtg umah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam kenal...
nanti gi la jenguk blog akak plak ye..

forever love said...

nazirul: suka la..suke je singgah buat semak kat situ

ujang: thnx..u too

syafiq: thnx...u too

mudrikah: huhu..dah datang dah pun

lagyzul: dah terhaj dah pun

Shahazrin said...

salam.. follow dr blog ben...
jauhnya nak klik follow...hehehe

forever love said...

shahazrin: owh yeke.? xpe2..nty atq tukar k..

Miela Tahril said...

hai miela join juga :)

E.d.Y said...

good luuck k..:)

forever love said...

miela: huhu..jom sama2 join..

edy: thnx..u too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...