terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 23 December 2010

hmmmmmmm...

salam readers semua....

atq nk luah perasaan untuk entry kali nie..

semalam ada la sorang tue cakap kat atq yang die xde kedit..ok fine! xpela..atq dah agk dah yang die xde kedit..sebab selalunya kalau die bangun pagi..mesti die mesej atq..semalam die xmesej pun..xpela kan..

tiba-tiba pagi td die tersalah send mesej..die nk mesej kawan die..tapi tersent kat atq..die nak hangout dengan kawan-kawan die..atq xtaw pun..sebab salah sent tadi..baru atq taw die nak hangout dengan kawan-kawan die..atq terasa gak lah..tiba-tiba ada kedit..pagi-pagi pulak tue..hurm...

kalau ada kedit, tapi xnak mesej dengan atq cakap jela..atq xmarah...atq xterasa..yela atq nie kawan die je..kalau atq terasa pun..atq senyap jela...buat apa nak bgtaw...off je handphone tue kalo terasa..itu cara atq nak bagi cepat cool..hurm..xpela..nak buat cmne kan?

lepas nie atq xnak start mesej dulu before die mula mesej atq...

4 pengondam setia:

armie::parc::udinc said...

huu sentap jugak kan bile org buat macam ni..x suke bile org tu xnak bckp ngan kite tp gune alasan budak2..xde kedit la..kedit nk expired la..bateri kong la..haihh..sabar jela..

forever love said...

tuela..cakap jela terus terang..kan senang..nk jaga hati sg la nie..hurm...

misz FaTiN said...

sgt sadis klu di buat begitu oleh some1 yg kita syg.. -_-

forever love said...

taw xpe..mcm kte je yg concern pasal die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...