terhebat dari ...piouSpdosH..

Monday, 20 December 2010

boleh x saya nak....

xnampak..klik utk beso

boleh x atq nak maki hamun, tapi atq nak pilih sabar..sebab sabar tuekan separuh daripada iman...

meh atq kongsi yuran atq kat kuis..even atq praktikel banyak macam nak terputus nafas nie...ada ke patut...

1.
Tabung Infaq/Kebajikan Pelajar : perlu ke even xduduk kat kuis tue.?

2. Students' Medical: perlu ke even xamik rawatan kat kuis n klinik panel die? lagi-lagi bagi budak yang praktikel kat tempat jauh-jauh?

3. Students' Activity: perlu ke even ktorang x join langsung aktivi kat sana?

4. Computer Lab Fee: perlu ke? kami langsung xguna computer lab...dahlah report semua bawah tangunggan sendiri, duit minyak, duit rumah sewa, duit makan..sendiri tanggung...

5. Library Fee : kami xguna pun library tue...perlu ke.? nak pi kuis pun xsempat...

6. Wireless 102: even praktikel, perlu ke kami bayar duit wireless yang semput-semput tue.? xguna langsung..nak terminate? kene bagi surat la..tue la nie la...

nak taw la sape yang buat sistem kat kuis nie.? kan memang dah tahu yang student sem 6 FTSI memang pergi Latihan Industri..xkan tue pun xleh nak detect..banyak dah duit kami habis dengan kuis nie..dengan saman tah papenya..dengan yuran yang mahal nak mampus...dah semester akhir pun bayar macam company xde duit langsung...sorry to say la erk kuis


3 pengondam setia:

2+2=5 said...

sabar2..hohohohho walkin2 disini...

nazirulhazwan~ said...

uni mmg suke songlap duit student.standard la tu.huh

forever love said...

huhu..masalah ny yuran tiap sem dh la mahal...pinjaman pun xcukup..pe cer kalo cmtue.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...