terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 29 December 2010

happy birthday dear

salam wahai readers sekalian

haha..maaflah..buat 3 entry sekali dalam satu masa..sementara ada masa nie..tue yang update sekali banyak tue..hehe

nak buat special entry untuk my best friend at KUIS...ROKIAH MOHAMAD aka KEY or CIK KIAH..

29 disember 2010

genap umur die 20 tahun..yeay..dah masuk alam puluhan..dah tua sikit..tapi jangan risau..atq lagi tue dari die..haha

kepada key

1: selamat hari lahir
2: semoga panjang umur
3: semoga murah rezeki
4: semoga berjaya di dunia dan akhirat
5: semoga peroleh kejayaan dalm bidang yang diceburi
6: semoga dapat suami yang soleh, yang boleh menjadi pemimpin
7: semoga dapat anak ramai, yang muka macam orang korea
8: semoga persahabatan kita berkekalan hingga putus nyawa
9: semoga dapat apa yang dihajati, tercapai azam 2011
10: aku sayang kau..rindu kau..bila boleh jumpa?? wuuu




nie kek birthday aku..ko amik la erk...sedap tue..hehe


video

alien kat angkasa wish birthday kamu juga

nak tahu x orang nya macam mana? comei orangnya...

...


...


...


...


...


tue dia..yang pakai baju coklat...


6 pengondam setia:

keyHae said...

thanks atiq... love you, mmuuahhh

forever love said...

hehe..ur welcome...luv u too..basah dah pipi nie..haha

AngahSayang2314 said...

apa pun epi besday eh pada sapa yekkk hehehehen last angah nak 4llow dulu yerrrr jom tukar2 link

forever love said...

hehe...bzdy kawan saya..jom2..jap lg atq singgah

keyHae said...

ak paling suke no.7..
dpt ank muka cam org korea... tp kna la cri laki cam korea.hahaha

forever love said...

hehehe...mestila..aku doakan erk..tp jgn jambu sudah...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...