terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 17 December 2010

Segmen : Dulu aku nakal !

kali nie nak join segmen abg ben pasal kenakalan aku pulak..haha...korang baca lah sendiri, nakal ke x aku nie...hihi

1. Nama sekolah rendah dan sekolah menengah termasuk tahun

- sekolah rendah : sk tanjung keramat, kuala selangor (97-01), sk seksyen 6. shah alam (02)
- sekolah menengah : smka kuala selangor (03-07)

2. Aktiviti ko kurikulum yang korang ceburi

- bola jaring
- badminton
- rejam lembing
- bola tampar

3. Jawatan yang di sandang dulu

- pengawas sekolah merangkap mawas kat sekolah
- setiausaha PBSM & kelab bimbingan dan kauseling
- naib pengerusi kelab bola tampar

4. Nama guru kesayangan korang

- semua cikgu yang ajar aku lah

5. Subjek paling disukai dan tak suka

suka- selain subjek yang aku xsuka
x suka- semua subjk science + bahasa inggeris

6. Kawan baik masa sekolah

- satu kelas kawan baik saya, termasuk junior aku, siap ada adik angkat lagi..hehe

7. Cita cita masa sekolah dulu

- hahaha..banyak..xterkira

8. Artis feveret masa sekolah dulu

- xde..semua layan..sekarang pun sama

9. Perkara yang paling tak dapat dilupakan masa sekolah

-of course kerjasama semasa sambutan hari guru, masa form 5

10. Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan

- kalau boleh..memang nak sangat kembali ke zaman sekolah...hihi...nak lepak2 dengan kawan..bergurau senda...duduk asrama memang best. kehidupan zaman sekolah lagi best dari kehidupan zaman universiti

11. Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu

- kene sebat dengan ustaz saeer, guru disiplin kat betis+atas kepala sebab fly lepas abis pmr dulu..ramai yang kene...lepas perhimpunan pagi isnin..kene tunggu..satu batch..yang kene sebat pun hampir separuh batch kitorang..memang semua pakat fly time tue..huhu..ingatkan yang balik hari sabtu xkene...rupa-rupanya kene gak..sebab ustaz suruh exco asrama check dorm..sapa yang balik...ahaha..memang xleh lupa..ada birat time tue..tp sekarang da xde da..nakal x.?

14 pengondam setia:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..nakal ye dulu2..nice memories.

p/s bahasa apa tuh

forever love said...

huhu..nakal la..sekarang pun nakal gak...hehe..salam perkenalan juga

rabiatul said...

Pengawas jgk ek ?? Sama lah kte. Salam perkenalan. Jemput lah ke bl0g atul :)

nazirulhazwan~ said...

den anti pengawas.haha

forever love said...

atul: hehe...macam mawas je masa jd pengawas tue...haha

nazirul: ptt la nakal je memanjang..haha

Syafiq Rosli said...

nice memories

forever love said...

memang..sampai ble2 xlupa ke sebat kat kepala...xpernah dibuat orang kan.?

sarah honey said...

haish..kenapa tak dapat baca tulisn ni...

forever love said...

xdpt bce erk.? xpe.jap2..atq tukar

sarah honey said...

ala....still xdpt baca gak ni...

Nur Azila Ismail said...

x bleh bace :(

mOoN said...

salam kenal..:)

nur adam said...

kreatif!..akk follo ;)

forever love said...

sara honey & azila: maaf sangat-sangat..dah tukar dah ari tue..xpe2..nty atq buat balik entry nie erk..

moon: salam perkenalan juga

nur adam: hehe..ok..thnx ya...melawat juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...