terhebat dari ...piouSpdosH..

Thursday, 16 December 2010

hari last

yeayyy!!!... tamat sudah sijil penilaian malaysia (SPM) utk budak pure sains & perakaunan kat sekolah aku..huhu...even aku bukan budak sekolah lagi..tapi aku tolong sorakkan bagi pihak diowg..hehe..diowang baru je abis exam paper last jam 330 petang td..hee~

camne aku boleh taw erk..sebab aku pun macam amik exam gak tahun nie..haha..adik aku lah yang spm tahun nie..hihi..aku tumpang meraikan je...yela..boleh mengimbau kembali kenangan hari terakhir SPM dan hari terakhir aku bersekolah dengan berpakaian seragam sekolah..haha...

huhu..hari terakhir pun banyak kenangan yang diukir oleh kami, theXgeneration kat sekolah tue..tahun nie paper last pendidikan al-quran & sunnah, tp masa aku spm dulu, paper terakhir bahasa arab tinggi kalau xsilaplah..hehe..


sebelum bergerak ke kedai makan..bergambar kat pagar asrama dulu

lepas makan, bergambar kat tepi jalan pulak..lori ke apa ke..lantaklah..haha

kami pergi makan malam kat kedai makan sekolah..memang betol-betol abis paper..campak beg, campak buku..amik wallet..jalan kaki ramai-ramai pergi makan kat luar..pak guard pun xkisah dah time tue..huhu.. ramai yang join time nie..adalah lebih kurang 20 orang..memang rezeki makcik kedai makan time tue..sekali datang 20 orang..huhu..tp makanannya lebih dari 20 orang yang makan..biasa la tue kan.? memang pecah perut kenyang+gelak time tue..huhu...byk lagi gambar yang di snap time tue..tp mana tah hilangnya..nie pun amik dari fb theXgeneration..hehe..

celebrate malam pulak, jamuan terakhir sebelum melangkah keluar sekolah ada bbq lagi time nie

pod, wafa, siti

aku n asilah..tibe-tibe aku xde mood+xsihat

zailila, iena, joe

yan, shieda, waniey, atien

xcukup dengan petang tue celebrate abs SPM..kami sambung celebrate malam pulak..hihi...masa otw balik dari makan kat luar tue, budak laki dah sibuk-sibuk buat BBQ untuk menjamu kami semua..yang nie satu batch join..dalam 122 orang kalau xsilaplah..memang vouge gler malam tue..happening gler..yelah..hari last bersamakan.? gembira+sedih=memang macam xnk tinggalkan sekolah..wee~

esoknya sambung lagi celebrate abis spm..tp kat rumah fathanah+klang lah..jauh sikit kali nie...hihi..tp xde gambar la time nie...time nie semua pakai nset yang boleh mesej+call je..biasa..zaman xmoden sangat time nie..hehe...

p/s: kenangan kat sekolah memang menyeronokkan..xkan lupa sampai bila...sayang gler dengan kawan-kawan time sekolah dulu...boleh x nak kembali zaman sekolah dulu.?

8 pengondam setia:

Hanisah Safian said...

rindu pulak zaman sekolah2 dulu.hooohoo :P

forever love said...

zaman paling bermakna dalam hidup..kan2.?

PinQib said...

raqibah dari facEbook
da follow balik ^^

How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

forever love said...

huhu..thnx pinqib

misz FaTiN said...

teringat masa dolu2..
abes SPM rasa hepi gila.. then,, dapat cuti lama sampai xtau nak wat pe dah..

last2 keja..hehe

forever love said...

huhu...atq xkeje...atq dpt plkn..hihi..terisi gak la masa 3 bulan..

farhana said...

rindu gilak saat itu..=)

forever love said...

taw xpe...gler2 rindu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...