terhebat dari ...piouSpdosH..

Saturday, 4 September 2010

malam terakhir aku di KUIS

aku n elin


aku n elin lg..yg lain xnk bergambar



nie akk aku..malam last aku ngn die..time nie buzdy die..tp aku xberkesempatan nk celebrate coz aku sakit..huhu...terkilan gak la...& satu benda lg..aku xde gambar ngn die..huhu :(
aku sempat dengan die time pi bazar & makan kat kafe malam tue...& aku xsempat nk buat die suprise mlm tue..ada halangan yg x dapat dielakkan..hope die suka ngn hadiah aku bg tue.. :(

*****

xde memori pun malam terkahir aku kat KUIS..selain yg kat atas nie..aku rindu gelak tawa budak bilik aku..aku rindu gelak tawa kawan-kawan aku...aku rindu semua memori yg kat kuis..lg2 nk menyakat elin..ejat..syara..nana..kak wa..huhu..

kalo ngn akk aku..aku rindu gelak die..cubit die..ketuk die..muka tension die..rindu nk sakat die..rindu senyum die..rindula semuanya..huhu..

yg penting..aku rindu suasana KUIS..walaupun KUIS banyak buat aku sakit hati..



3 pengondam setia:

~misz Syara said...

saya jeles.

saya takda.

huhuhuhu

miss aniesayu said...

ehehe
atiq dah abeh blajar ek?

anyway; thaniah
;)

sebenarnye time blajar ni lah kte kene enjoy. enjoy sambil belajar, ade tak?
sebab nanti kalau dah keje, kite susah untuk ade mase untuk diri sendiri
huhu..
;)

foreverlove said...

syara: gambar kamu ada la..tp xpakai tudung..mne leh nk publish..

kak anis: insyaAllah kalo dah settle Final Year Project...tgl nk praktikel je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...