terhebat dari ...piouSpdosH..

Friday, 31 December 2010

1 jam 30 minit terakhir

salam wahai readers sekalian...

malam nie baru sempat nak update blog..almaklumlah...cuti..so malas nak online..hehe...

dikesempatan nie...atq nak amik peluang untuk mengucapkan selamat tahun baru 2011...semoga menjadi lebih baik dari tahun lepas...kalau nak sambut tahun baru malam nie..jangan buat benda xelok pulak...lain jadinya nanti..sekadar sambut sudah..xpasal-pasal bulan sembilan nanti sambut kelahiran baru pulak...hikhikhik...

semoga readers-readers sekalian semakin berjaya pada tahun hadapan...tercapai semua impian..termakbul doa-doa..mencapai apa yang diazamkan...dan semoga tahun hadapan mengeratkan lagi hubungan kita di alam maya ini...

azam atq tahun nie? hurm..nak jadi makin sihat kot..bukan makin sihat yang makin berisi tue..tapi kesihatan atq makin ok dari tahun nie...hehe...yang lain tue..biarlah rahsia..pinjam trademark siti nurhaliza kejap...

oklah..nie entry terakhir atq untuk tahun nie..tinggal lagi beberapa jam kita nak masuk ke tahun yang baru...atq ucapkan selamat tahun baru 2011 kepada semua readers atq sepanjang tahun 2010...u always make me smile when i got the comments or at chatbox...thank you so muchhh...love u guys...

p/s: doakan keselamatan atq esok...nak pi ulu yam + bukit broga..hehesape nak ikut..jom jumpa kat sana

Thursday, 30 December 2010

sebelum tahun baru dah tercapai

salam wahai readers sekalian

entry atq sebelum nie kan pasal impian atq nak cecah 200 followers..belum sempat atq post entry tue...followers atq dah jadi 201..hehe..alhamdulillah...ada gak yang mengusha blog atq yang x seberapa nie kan...hehe...thnx ya wahai followers sekalian...

jom review jap follower atq yang ke-200...die seorang yang gilak-gilak..aku kenal die masa atq study kat kuis..satu fakulti dengan die..lain kelas..lain course...atq panggil die dengan nama lain..tapi orang lebih kenal die dengan fara kat dalam dunia blogger nie..atq yang ajar cara die berblog...tapi die lagi hebat dari atq..hehe..followers die pun lebat dari atq..amacam? hebat kan.? hehe...atq pernah stop sementara berblog nie..sebab tue lembab semacam...hehehe..



nah award utk kamu fara aka a**..haha (sorry xlawa)

followers atq yg lain jangan risau k...ada award gak..sempena impian atq tercapai dan sempena tahun baru nie...hehe...

atq pernah buat entry pasal sebarkan senyuman nie...nak tengok jom pergi sini..jom join sama-sama...semua followers atq dijemput dengan senang hatinya untuk mengambil award ini..hehe

boleh ke saya capai

salam wahai readers sekalian..

atq xnak ulas pasal bola sepak malam tadi..dah ramai sangat blogger yang ulas..dah boleh jadi pengulas bola sepak harimau malaya dah..hehe...nway..tahniah kepada harimau malaya kerana menggondol piala suzuki tue..tamalah kemaraunya..naik balik nama bola sepak kita..tahniah kat safee sali kerana menjadi penjaring gol terbanyak...sayang ketat-ketat sikit..jm 2 nanti..harimau malaya sampai malaysia..siapa nak jumpa dengan diowg..pi la airport erk..boleh la bagi hadiah kat khairul fahmi, safee sali, ashari..cian ashari..injured malam tadi..hehe..panjang pulak ulasan pasal bola nie..

jom berbalik ke tajuk asal..

dapat x rasanya atq capai 200 followers sebelum tahun baru.? tah lah..atq pun xtaw dapat ke x..tunggu dan lihat jela...

belum atq publish entry nie..dah tambah 1 lagi follower..hehe..total followers atq 198..bukan nak belagak ke pe..baru nk cecahh 200..dah kecoh2...even atq baru setahun dalam dunia blog nie..nie adalah pencapaian terbaik atq setakat nie..atq xdela sehebat abg ben ashaari, cik epal, hanis zalikha, siapa-siapa yang otai blogger nie..

terima kasih berjuta-juta triliion kepada semua followers atq..sayang kamu semua...huhu..jangan berhenti jadi followers atq erk..hehe..

nie semua followers atq..cayang kamu semua ketat-ketat lah..hehe

Wednesday, 29 December 2010

happy birthday dear

salam wahai readers sekalian

haha..maaflah..buat 3 entry sekali dalam satu masa..sementara ada masa nie..tue yang update sekali banyak tue..hehe

nak buat special entry untuk my best friend at KUIS...ROKIAH MOHAMAD aka KEY or CIK KIAH..

29 disember 2010

genap umur die 20 tahun..yeay..dah masuk alam puluhan..dah tua sikit..tapi jangan risau..atq lagi tue dari die..haha

kepada key

1: selamat hari lahir
2: semoga panjang umur
3: semoga murah rezeki
4: semoga berjaya di dunia dan akhirat
5: semoga peroleh kejayaan dalm bidang yang diceburi
6: semoga dapat suami yang soleh, yang boleh menjadi pemimpin
7: semoga dapat anak ramai, yang muka macam orang korea
8: semoga persahabatan kita berkekalan hingga putus nyawa
9: semoga dapat apa yang dihajati, tercapai azam 2011
10: aku sayang kau..rindu kau..bila boleh jumpa?? wuuu




nie kek birthday aku..ko amik la erk...sedap tue..hehe


video

alien kat angkasa wish birthday kamu juga

nak tahu x orang nya macam mana? comei orangnya...

...


...


...


...


...


tue dia..yang pakai baju coklat...


Contest Gambar Menarik 2010!!

salam wahai readers sekalian

tengah-tengah blogwalking tadi..tiba-tiba atq nampak satu contest nie...contest "Contest Gambar Menarik 2010" by areliff..tapi atq mintak ujang9897 tag atq..haha..semata-mata nak join contest nie..hehe

atq pertaruhkan gambar

...

...

...

gambar layang-layang terbang bebas diudara...

gamabr nie atq amik sendiri..xguna DSLR pun..just guna fujifilm smi-pro finepix1500..atq amik gambar nie masa hangout bersama-sama adik angkat atq dan sepupu atq di pantai remis, jeram, selangor..suka tengok layang-layang diudara..terasa bebas je..segala masalah boleh hilang sebentar bila tengok layang-layang terbang bebas diudara..tapi atq xreti main layang-layang..nie layang-layang seorang pokcik yang ada kat itu..haha..

atq tag:

xyah kot..dah lewat sangat join nie..hehe


award..award..& award

salam wahai readers sekalian

permulaan entry atq hari nie berkenaan award..dah lama dah xkeluar dengan entry award nie...atq dapat award nie selepas ditag oleh cik nana..cik nana pulak di tag oleh cik farahin..dan cik farahin dapat award nie dari cik cahaya..kalau xsilapla..hihi...award berantai nie..xtahu siapa tuan punya award nie..kalau atq cari..memang xsiap keje atq nanti..hehe

jom jawab soalan dulu

1: Apa nama kamu punya blog?
- Forever Love

2: Kenapa kamu letak tu sebagai title?
- setiap kali atq baca...biar sayang atq kepada semua orang tak kurang..biar semakin bertambah

3: Siapakah teman yang paling kamu sayang?
- siapa erk? semua teman yang sayang kat atq..atq sayang kat die balik..boleh.?

4: Kenapa kamu sayang dia?
- susah senang bersama, gembira sedih bersama, sebab diowg sayang atq la...haha

5: Tag 6 orang

luffy mcflurry
misz nana
misz fatin
little ain
princessdiary95

alamak..dapat 5 jela...boleh la erk?

Tuesday, 28 December 2010

My Bloglist 2011


salam wahai readers sekalian



kali nie atq nak join bloglist 2011 dari atul pula...hehe..support kawan beb...jom join ramai..nak tahu terms & condition die..terjah blog die ok..

nama: foreverlove perempuan yang ayu...yuckss!!

sebab apa nak tersenarai: kenapa ye atq nak join bloglist atul nie...hurm...sebab atq nak terjah blogger-blogger lain...nak naikkan traffic kat blog diowg juga...hehe

ok..done!

foreverlove jadi posmen sebentar

salam wahai readers sekalian..

atq nak kongsi cerita betapa penatnya menjadi seorang posmen..tadi atq dan nana ditugaskan untuk mengedarkan flyers company tempat atq praktikel nie...ada dalam 200 flyers, so 200 rumah kene terjah...

atq start edar flyers nie dalam jam 1115 pagi..bukan naik motor taw edar flyers nie..dengan berjalan kaki dari satu rumah ke rumah yang lain..bayangkanlah betapa banyaknya langkah yang kene buat...hehe..boleh kurus atq cmni kalau setiap hari...

pastu..yang bijaknya atq dengan nana nie..masing-masing xbawak handphone..dah lah terpisah...atq cari nana.nana cari atq...lama-lama bertemu jua..tapi memang penat lah jadi posmen jalan kaki nie..haha....amcam? menarik kan.?

cmnilah atq td..tapi xdelah pakai uniform..

Monday, 27 December 2010

sakit jantung den

salam readers sekalian..

atq tengah sakit jantung sekarang nie..sebabnya terkejut beruk..beruk pun xterkejut camnie...huhu...time atq nak pi solat asar tadi, tiba-tiba supervisor kolej untuk latihan industri atq tiba-tiba cakap nak datang untuk lawatan esok..ya Allah memang terkejut gler..dah la xde preparation pape...slide pun x buat lagi..hurm...gilok..gilok..

cmnilah atq terkejut..haha..tp xde la nganga cmtue ye..

ye..memang aku jeles

salam wahai readers sekalian

nak share dengan readers semua apa yang atq rasa..boleh x.?

boleh dikatakan hampir setiap hari tengok profile die kat fb..dan atq baca apa yang die komen kat kawan-kawan die..tapi komen die membuatkan atq jeles..yela..kat fb atq..die jarang nak komen..atq xkisah die nk komen atau tidak..tapi cara & ayat yang die komen kat kawan-kawan die membuatkan atq jeles...hurm...

xpelah..ada jodoh xkemana

ok ke tidak

salam wahai readers sekalian

atq nak mintak pendapat readers semua..ok x design logo nie..100% made in atiq salleh aka foreverlove..tolong bagi pendapat erk...logo untuk sahabat blogger di facebook

amacam ok x.?

Saya Blogger Selangor


dah lama dah ternampak entry yang seumpama camni...gambar nie atiq copy dari blogger ujang..thnx ye ujang bagi pinjam gambar...entry asal dari azman roslan..nak tahu camne cara buat die..tengak lah blog nie ye..

1. nama anda
- atiq salleh, panggil je atiq

2. status anda
- single but not available

3. cara hubungi
- kat sebelah tue ada facebook, twitter, n formspring

4. tempat tinggal (daerah / jajahan)
- kuala selangor, selangor

5. tempat tinggal
- taman malawati kuala selangor

6. apa yang menarik
- ada bukit malawati, tempat tengok anak bulan
- ada hutan simpan, taman alam,
- ada kelip-kelip
-ada pantai remis

aku sayang malaysia ketat-ketat

salam wahai readers sekalian

pagi nie atq nk cerita sikit pasal final piala suzuki malam tadi..yeah! atq antara orang yang xberganjak tengok perlawanan malaysia menentang indonesia malam tadi..

tahniah buat malaysia kerana menang malam tadi, tapi jangan leka..ada satu lagi perlawanan yang akan berlansung kat indonesia pulak..tambah lagi 2 gol, tebus malu semasa kene bantai dengan indonesia masa perlawanan peringkat kumpulan..

perlawanan malam tadi memang penuh dengan emosi..bengang ada..gembira pun ada..hehe..bengang sebab keeper indonesia. markus buuat hal..konon ada orang laser muka die lah..kami tahu lah yang korang sebenarnya nak melambat-lambatkan perlawanan..dan-dan protes keluar padang masa malaysia dapat free kick...

kesian kat sultan pahang, datang jauh-jauh, indonesia buat hal pulak..siap turun ke padang lagi sultan..xreti nak hormat sultan lah orang indon nie..haha...

ketiga-tiga gol malam tadi memang lawa..kali pertama tengok malaysia main lawa camtu, sayang safee sali dengan ashari ketat-ketat...tak lupa juga dengan norshahrul yang turut membantu masa gol pertama & kedua..hehe

doakan malaysia menang piala suzuki nie..naikkan nama bola sepak malaysia balik..hehe


nie dia hero bola sepak malaysia..lawan dengan vietnam die yang golkan..lawan dengan indonesia pun sama...

Sunday, 26 December 2010

kegembiraan di hujung minggu

salam wahai readers sekali..

petang nie baru atq sempat nak update entry baru..hihi..almaklumlah keje banyak kat rumah nie, cat pagar dapurlah, teman ibu pi rumah orang kawen lah, pi tanjung karang beli kain langsir..hehe..nie baru je duduk, rehat,,dan kejap lagi dah nak balik saujana utama dah...

nak tahu kenapa atq gembira hari nie..kali pertama atq join contest dan atq menang contest tue..hehehe..contest tue daripada cik aesya..contest teka handphone yang die pakai..xde siapa yang teka dengan betul atau hampir-hampir, tapi die ada buat cabutan bertuah, dan atq antara yang bertuah...yeeehaaa!!!...

xcaya? meh atq bagi bukti, klik la kat sini..ha! dah baca? caya x sekarang..caya kan.? hehehe..gembira atq minggu nie, memang dah tengah xde kredit nie, tiba-tiba dapat kreadit free..jimat duit ku..hehe

nie handphone cik aesya kte..memang susah nak teka..die spray..sampai nampak pape..bentuk je nampak

Saturday, 25 December 2010

pantai remis

salam readers semua..

akhirnya atq berjaya juga menjejakkan kaki ke pantai remis, jeram buat kali yang tah keberapa..haha..dah banyak kali dah pergi sana...tapi kali nie atq bukan pergi dengan family, tapi dengan adik angkat atq..sanggup pergi amik die kat rumah..sebab dah janji dah dengan die sebelum die masuk sem baru nie..hehe

kalau kat pantai remis tue, yang sedap nya kompem lah seafood die, tapi tadi atq makan kerang bakar je..tue je yang mampu..lepas makan kerang tue, pe lagi, tengok matahari terbenamlah..memang lawa pemandanganya...yela..kat pantai kan..mesti la lawa...jom cuci mata dengan gambar yang atq amik..xbanyak pun..sikit je..



muka kelaparan..tengah tunggu nak waiters amik order

pemandangan sekitar pantai remis..cantekkkan?

bergambar dengan iera..

faten & iera tengah makan aiskrem..atq?? xmakan kenyang sangat dah..

Aku mahu topup FREE !!

assalamualaikum wahai readers sekali...

siapa xmahu topup free??
mestilah nak kan.?
tapi, sebelum nak dapat topup free tue,
mestila kene tengok term & condition die kan?
meh klik kat sini...
kalau bertuah dapatlah, kalau x..say bye-bye jela...


atq tag:

misz fatin

nana


coklat..oh coklat

hari ini, atq baru berkesemptan nak update entry baru..hehe...biasalah kat rumah..kene bagi masa lebih sikit dengan family...

masa atq pergi pengkalan kubor hari tue, atq ada beli coklat nie..murah je harga die, x sampai rm10 je pun..so dengan keadaan xcitednya..atq beli lah jugak coklat tue...

then, atq bukak coklat tue 2 minggu lepas tue..memang kecewa habislah..patutlah harga die murah, rupa-rupanya....hmmmm..tengoklah sendiri...

nie kotak die..besar kan.? sekali bukak

....


....


...


...


...


nie je yang atq dapat..patut x.? memang xpatut...sabar jela....patutlah murah je...

hahaha...memang sengal gler...dengan coklat pun boleh tertipu

Friday, 24 December 2010

Kamilah Blogger 2011


kali nie atq nak join segmen dari blogger lain pulak la..asyik join segmen abg ben je..hehe..atq nie bukan jenis rajin godek-godek blog lain...hiihi...

segmen nie dibuat oleh shahazrin..t & c die ada kat sini..senang je...

die suruh atq tag 3 orang:

misz fatin
ujang9897
&
semua readers atq yang baca entry nie

cerita pasal jumaat lagi


salam jumaat readers sekalian...hari nie atq makan tengahari dekat mcdonald puncak alam..yeah..banyak atq makan hari nie..dah waktu atq makan tue..tengah solat jumaat..seperti biasa..ada juga lelaki yang xpergi solat jumaat..yang nampak sangat pekerja-pekerja mcdonald tue la..

bukan pekerja xramai time tue..ramai je..xsalah pun kalau pekerja-pekerja lelaki tue pergi solat jumaat..hurm..tue baru pekerja..belum lagi yang datang makan kat sana..xtaw lah apa nak jadi sekarang nie..hurm..makin moden dunia..makin ramai yang lupa kat Allah...dugaan..semoga dijauhkan daripada lupa kepada Allah SWT...

memang xlayak dibuat suami lelaki yang tinggal solat jumaat nie..hehe..bagi atq la...readers yang lain xtaw la pula cmne pendapat..jom tengok apa yang atq makan...x habis? bawak baliklah..xkan nak biarkan je kat situ...


tq pokcik google..bagi pinjam gambar-gambar nie

cik epal marah..tp still senyum


hot nie..ada blogger yang tiru entry cik epal..xcaya? baca cik epal punya entri sendiri

jom baca yang kat sahabat blogger punya chat

nk besau? klik gambar

xnmpk gak? klik kat gambar untuk besau k

besaukanlah kalau xnampak


hahaha...nak tiru entry orang..tapi pandai-pandailah..jangan sampai tertangkap...

awak jangan salah sangka

awak,
jangan salah sangka bila saya xreply mesej awak,
awak ingat saya sibuk,
saya xdelah sibuk sangat,
tapi kadang-kadang saya malas nak mesej,
saya malas nak pegang handphone nie

awak,
jangan salah sangka bila saya x balas balik sayang awak,
saya sayang awak,
tapi saya xnak cakap

saya takut,
awakbukan jodoh saya,
saya xnak meletak harapan tinggi gunung,
saya takut kecewa yang amat sangat,
tue je..

maaf atas segalanya

alahai formspring

salam 1 malaysia, salam jumaat buat readers sekalian..

semalam sebelum balik dari office, atq sempat lah gak bukak formspring atq yang dah lama bersawang...rasanya dah 3 minggu kot x bukak formspring tue..yela..sebab terlalu xcited dengan berblogging nie..hehe...login je formspring..mak aii...terkejut saya..huhu..tengok kat email xdela banyak sangat yang bertanya...sekali bukak...ada 63 soalan yang atq kene jawab...banyak glerla...haha...tuelah...tinggalkan lagi formspring...kan dah xterjawab jadinya....

klik gambar nak gemokkan lagi...tue yang atq sempat jawab sebelum balik dari office semalam..ada lagi yang xterjawab..

Thursday, 23 December 2010

kecantikan lelaki & wanita islam

atq dapat benda nie dari surat khabar i luv islam yang baru atq beli tadi..nak share gak dengan readers yang lain..boleh dijadikan panduan hidup..wee~


:. kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani.:
lelaki yang cantik:-

1. lelaki yang mampu mengalirkan air mata untuk ingatan
2. lelaki yang sedia menerima segala teguran
3. lelaki yang memberi madu selepas menerima racun
4. lelaki yang tenang dan berlapang dada
5. lelaki yang baik sangka
6. lelaki yang tidak pernah putus asa

:. kegagahan seorang wanita bukan kepada pejal otot badan, tetapi pada kekuatan perasaan.:
perempuan yang gagah:-

1. perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan
2. perempuan yang tidak takut pada kemiskinan
3. perempuan yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan
4. perempuan yang tidak meminta-minta agar dipenuhi segala keinginan
5. kegagahan perempuan berdiri di atas keteguhan imannya

sumber: majalah iluvislam, http://kunayanie85.blog.friendster.com

hmmmmmmm...

salam readers semua....

atq nk luah perasaan untuk entry kali nie..

semalam ada la sorang tue cakap kat atq yang die xde kedit..ok fine! xpela..atq dah agk dah yang die xde kedit..sebab selalunya kalau die bangun pagi..mesti die mesej atq..semalam die xmesej pun..xpela kan..

tiba-tiba pagi td die tersalah send mesej..die nk mesej kawan die..tapi tersent kat atq..die nak hangout dengan kawan-kawan die..atq xtaw pun..sebab salah sent tadi..baru atq taw die nak hangout dengan kawan-kawan die..atq terasa gak lah..tiba-tiba ada kedit..pagi-pagi pulak tue..hurm...

kalau ada kedit, tapi xnak mesej dengan atq cakap jela..atq xmarah...atq xterasa..yela atq nie kawan die je..kalau atq terasa pun..atq senyap jela...buat apa nak bgtaw...off je handphone tue kalo terasa..itu cara atq nak bagi cepat cool..hurm..xpela..nak buat cmne kan?

lepas nie atq xnak start mesej dulu before die mula mesej atq...

100 blog diperlukan ... SAYALAH BLOGGER ITU ..

nk join segmen abg ben pulak la hari nie...segmen godek-godek blog..haha

nama blog atq:

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

foreverlove

ok done! semua dah buat..

cet..podah...

pagi-pagi lagi dah buat aku berasap...kalau dah tahu dalam group tue..jangan lah nak main chat-chat pulak..nanti semua ahli group dapat apa yang korang chat tue...paham ke dak.? xsemua orang tengah free nak layan chat..ada yang tengah bekerja...tolonglah paham ye kawan-kawan- group tue...

xpasal-pasal kene offline...ada hal penting..kene post kat wall or kat inbox..hurm...tolonglah alert sikit dengan orang lain ye kawan-kawan...


cmnie la aku sekarang...jangan sampai lappy tue terbang sudah..

Wednesday, 22 December 2010

kenapa diowg boleh jadi otai?

sepanjang atq berblog nie, dah nak akhir tahun baru atq aktif untuk berblogging..kenapa? sebab atq rasa blog nie boleh mereleasekan tension, boleh berkongsi perasaan dan sebagainya..dan masa ini juga lah atq mengenali dengan lebih dekat apa itu kehidupan berblogging...

dan atq terpikir gak..kenapa ada blogger yang boleh jadi otai, yang ramai sangat readers, pantang ada keluar entry baru..mesti berduyun-duyun, berderet-deret komen dari readers..kalau yang like tue lagilah beriban-riban kot..followers pun gler mantop la..

mungkin dari cara pemikiran dan penyampaian diowg yang dapat menarik readers untuk membaca diowg punya entry, even entry tue xsampai 2 perenggan.tapi ada yang baca..ada yang komen..ada yang like...

jom kita tengok siapa antara blogger-blogger yang otai...

1.

benashaari.com

bagi atq, abg ben nie sempoi je orangnya..blog die xtumpu kat satu benda je..banyak benda die share..dan apa yang atq baca dari entry-entry die..die akan bawak laptop die kemana-mana saja..die akan update blog die bila ada kesempatan dan akan ambil sedikit masa evenn 5 min untuk update entry..dan atq suka bila die lancarkan segmen..pergh..kompem ramai yang join segmen die..segem-segmen yang die lancarkan simple je..dan melalui segmen die..blogger-blogger yang baru nak naik nie pun terasa bahangnya sekali..

2.

cik epal

siapa xmengenali gadis gonjeng nie..gelaran yang diberi oleh diri sendiri..xcaya? tengok sendiri kat entry-entry die..mesti ada..lebih dikenali dengan gelaran cik epal berbanding nama sebenarnya..atq pernah mengenali die dengan lebih rapat dan selepas itu, terkubur begitu saja..sekali jumpa..dah femes gler..sebut je nama cik epal..siapa xkenal..boleh dikatakan semua blogger kenal cik epal kot..blog die memang sempoi gler..apa yang terlintas dihatinya..die akan menulis tanpa sebarang lapik pun..ayat dan perkataan yang digunakan memang sesuai untuk golongan blogger yang muda-mudi..mungkin kalau pokcik dan mokcik yang baca..agak teruk..yela..dah tuan tanahnya muda..so masih berdarah muda la...entry die pun meletop gak..xde entry yang xbest dari cik epal nie..semua best..semua menarik...pinjam header ye cik epal

3.


realiti kospirasi zack zukhairi

realiti kospirasi zack zukhairi..atq mengenali zack zukhairi nie melalui fan club fb die..blog die dah lama xupdate, sejak seminggu selepas raya hari tue..xtahu lah kenapa..mungkin ada masalah dalaman..begitu juga dengan fan fb die..last update bulan november hari tue..siapa yang ada facebook..tapi xmengenali zack zukhairi memang xpatut..zack zukhairi boleh dikenali dengan video kartun die je..kartun yang dilukis sendiri..dengan cerita sendiri, dengan lagu yang sedap-sedap..betul x apa yang atq cakap nie? kebanyakkan gambar yang ada dalam blog die..semua dilukis sendiri..video die pun sama...gambar orang yang xde leher..benda yang die nak sampaikan dekat readers die senang je..melalui gambar, video dan sedikit penulisan.. *pelik..header zack zukhairi dah xde..gambar profile fan club fb die pun dah jd hitam..

4.

hanis zalikha

ramai yang mengenali hanis zalikha nie..tp sayangnya atq kurang mengenali die..so..xdapat nak beritahu apa-apa pasal hanis zalikha nie..pinjam header juga ye hanis zalikha


nie antara otai-otai blogger yang atq kenal..ramai lagi otai-otai blogger kat luar sana...tapi atq mengenali diowg..so x boleh nak berkata apa-apa..



Contest : Candid itu CUN laa


atq xnak sedih-sedih lagi dah hari nie..atq nak join contest untuk first entry atq hari nie...
contest tue diberi tajuk candid itu CUN la by misz Dilla Adilla..
atq telah dijemput oleh misz fatin untuk join contest nie..hee~ thnx ya misz fatin jemput atq..

jom tengok pic yang atq pertaruhkan..

...

1

...

2

...

3
...


pic nie diambil candid oleh seorang photographer semasa ekstivel ke-13..masa nie atq terpukul muka budak laki tue..dan atq gelakkan die balik..wee~ maaf la ye alaa madeng

& atq tag:

semua followers yg jenguk atq hari nie...

Tuesday, 21 December 2010

dalam kenangan 1945-2010

wan zaiton..dalam kenangan

sebelum pergi ke pejabat pagi tadi atq dapat berita yang amat mengejutkan..nenek atau lebih dikenali dengan wan telah kembali ke rahmatullah..dan dalam jam 10 lebih..atq telah pergi ke putrajaya untuk melihat arwah..sampai je atq kat sana, kat masjid besi..arwah dalam proses mandi & kafan...

sebelum zuhur, alhamdulillah semua sudah selesai dan di sembahyangkan selepas jemaah selesai solat zuhur..ramai yang mengikuti solat untuk jenazah..alhamdulillah..

kali terkahir atq dan family berjumpa wan masa raya aidilfitri, 3 bulan lepas, setahu atq, wan xsakit pape, cuma sakit lutut, sakit kaki..sakit-sakit cmtue je..tp Allah lebih sayangkan die...

semoga rohnya di tempat yang beriman...atq terkilan sebab xdapat nak follow untuk kebumi..wan kebumi kat rembau..negeri sembilan..tempat asal wan..kampung wan..dan mungkin juga berdekatan dengan dengan kubur arwah atuk...terkilan sangat..xpela..atq sedekah kan al-fatihah dan yasin dari jauh jela....

banyak kenangan atq dengan arwah...lagi-lagi masa atq kecik dulu..masing-masing ada ayam setiap seorang..wan yang bagi..atq tolong wan parut kelapa pakai parut kelapa tue..masak lemak wan sedap...lepas nie xde da dengar suara wan..dah xde da nak dengar wan bercerita masa pergi rumah maktih..semua tinggal kenangan...

semoga roh wan aman kat sana...atq sayang wan..atq rindu wan...

Monday, 20 December 2010

boleh x saya nak....

xnampak..klik utk beso

boleh x atq nak maki hamun, tapi atq nak pilih sabar..sebab sabar tuekan separuh daripada iman...

meh atq kongsi yuran atq kat kuis..even atq praktikel banyak macam nak terputus nafas nie...ada ke patut...

1.
Tabung Infaq/Kebajikan Pelajar : perlu ke even xduduk kat kuis tue.?

2. Students' Medical: perlu ke even xamik rawatan kat kuis n klinik panel die? lagi-lagi bagi budak yang praktikel kat tempat jauh-jauh?

3. Students' Activity: perlu ke even ktorang x join langsung aktivi kat sana?

4. Computer Lab Fee: perlu ke? kami langsung xguna computer lab...dahlah report semua bawah tangunggan sendiri, duit minyak, duit rumah sewa, duit makan..sendiri tanggung...

5. Library Fee : kami xguna pun library tue...perlu ke.? nak pi kuis pun xsempat...

6. Wireless 102: even praktikel, perlu ke kami bayar duit wireless yang semput-semput tue.? xguna langsung..nak terminate? kene bagi surat la..tue la nie la...

nak taw la sape yang buat sistem kat kuis nie.? kan memang dah tahu yang student sem 6 FTSI memang pergi Latihan Industri..xkan tue pun xleh nak detect..banyak dah duit kami habis dengan kuis nie..dengan saman tah papenya..dengan yuran yang mahal nak mampus...dah semester akhir pun bayar macam company xde duit langsung...sorry to say la erk kuis


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...