terhebat dari ...piouSpdosH..

Wednesday, 29 July 2009

traffic jam di KUIS..???

salam kepada semua rakan2 sekalian..sorry kerana telah lama tidak mencoretkan sesuatu di sini..wireless..line die x ok la..

traffic jam di KUIS..?? please believe that k..traffic jam terjadi pada 18 julai 2009 pada pukul 5.00 petang (lebih kurang begitulah masanya)..taffic jam nie terjadi coz ari tue ada majlis konvokesyen @ ekstivel..so ramailah senior2 yang lepas datang..kat padang pun dah jadi cam pameran tenpat jual kereta..banyak sangat..huhuhu..pilih je mana satu yang nak..semua ada..hahahaha.. memang xboleh blah la..traffic jam gler..dari pintu pagar depan sampai ke padang utama..huhu..k lah..kalo xcaya..tengok jela nie k..chow dulu..
create by:
lot's of love
video

Friday, 17 July 2009

minggu usahawan vs ekstivel

salam...minggu nie minggu yang paling boros 4 all student KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR (KUIS)...ahhahahahaha...antara yang terkene badi boros nie..akula..ade la nk dekat RM100 abs..dalam mase seminggu je..RM 100 melayang begitu sahaja..hahahah..pe yang di beli pn xtaw..isk3..tapi xpe..bile lagi nk jadi kawan yang bertanduk tue kan..??aku dapat makan piza hut ngn budak bilik..dapat beli gelang..malam nie lak..aku nk beli jersey..lengan panjang..payah nak carri kat luar..da lame aku usha.xjumpe pun kalo kat luar..hahahah..alamatnya..minggu depan kene berpuasa..aku nak biasekan diri dengan puasa..nty xdela rase kekok time bulan ramadhan..hhuhuhu...alang2..dapat jimat duit..ok lah..lapa nie..cho dulu..salam..

Thursday, 9 July 2009

kembali sudah.....

selamat kembali kepada tuan punya blog nie..
huhuhuhu...
setelah buzy yang amaaat sangat dan mengalami kesakitan selama 10 hari...
akhirnya aku berjaya menulis dan merepek kembali di ruangan aku sendiri...
selama 10 ahri aku menempuh hari-hari yang amat seksa bagi...
tetapi aku terima dengan redhanya kerana aku tahu bahawa semua yang terjadi ada hikmah disebaliknya....
sekarang...aku da xde cover2 makan da...
xnak aku sakit balik..
10 hari..
lama tue...
puas aku pergi klinik ngn hospital...
doktor pun xtaw aku sakit apa...
anggap la aku just gastrik...
nie baru online setelah beberapa hari mengalami kesakitan yang menyebabkan aku solat duduk, berdiri macam ranting kayu...demam panas yang tiba2 muncul...
bersyukur kepada Allah SWT kerana telah memberi aku kesihatan yang baik semula...
THANK YOU ALLAH...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...